45.000 TL sistem önerisi

Zamanında.

3 sene önce laptop alırken de vatan çalışanları bana aynı numarayı çekmişti zorla eski nesil işlemcili laptopu satmaya kalktılar. Ellerinde kalan malları itelemeye çalışıyorlar maalesef bilmeyen insanlarda bu tuzağa düşüyor kaliteli aldım sanarak.

Klasik vatan işte. Anlamayan insanları gördükleri zaman iteliyorlar hemen 15-20 klık ışıklı dandik sistemleri insanlara 45 k ya.

Parçalar iyi değil derken ne demek istiyorsunuz hocam siz bu ekran kartına bu işlemciye vs nasıl kötü dersiniz anlamıyorum ben forumu adamlar gözümün önünde topladı PC'yi o paraya o dediklerinizin imkanı yok.

Fazla olması daha mı kötü ben sizi anlamıyorum cidden.

600W PSU'nun iyi olma amacı nedir hocam 1650 olunca ne oldu ki fazla olması daha mı kötü oluyor öyle bir şey var mı?
Hocam kazıklandığınız bariz belli hala itiraz ediyorsunuz emin olun 45 bine çok kral sistem dizerdiniz. 1650W PSU tamam sayı olarak iyi olabilir ama ondan daha dayanıklı daha uzun süre gidecek PSU markaları modelleri zaten var.

Parçalar iyi değil derken ne demek istiyorsunuz hocam siz bu ekran kartına bu işlemciye vs nasıl kötü dersiniz anlamıyorum ben forumu adamlar gözümün önünde topladı PC'yi o paraya o dediklerinizin imkanı yok.

Fazla olması daha mı kötü ben sizi anlamıyorum cidden.

600W PSU'nun iyi olma amacı nedir hocam 1650 olunca ne oldu ki fazla olması daha mı kötü oluyor öyle bir şey var mı?
Ayrıca ekran kartı ve işlemciye kötü diyen yok zaten ederinden fazla fiyat vermişsin toplam fiyatına çok daha iyi ekran kartı işlemci alırdın.

Hala anlamıyorsunuz. Markası Rampage. Bakın tekrar diyorum Rampage. Fason Çin mallarını alıp marka basıp satan Rampage. Fazla olması kötü demedim ben okuduğunu anlamıyorsun. Markası dandik. Onun yerine 600W High Power tarzı bir model alınabilirdi. En azından patlamaz ve sağlam.

Hala anlamıyorsunuz. Markası Rampage. Bakın tekrar diyorum Rampage. Fason Çin mallarını alıp marka basıp satan Rampage. Fazla olması kötü demedim ben okuduğunu anlamıyorsun. Markası dandik. Onun yerine 600W High Power tarzı bir model alınabilirdi. En azından patlamaz ve sağlam.

Şu an vatana değiştirmeye gidiyorum daha parçalar dizilmedi bana 45 bin TL'ye sistem önerir misiniz o zaman madem biliyorsunuz yardıma ihtiyacım var.

Nasıl imkanı yok? İşi az biraz bilen biri PSU kasa ve sıvı soğutmanın çöp olduğunu anlar. Anlamanda sorun var herhalde. 1600W ama Rampage çöp yanı. Sıvı soğutma ve kasa da aynı şekil. Anakart giriş seviyesi 45 binlik sistemde o anakartın olması şaka gibi. Kaç kişi sistemin kazık olduğunu söylüyor hala inanmıyorsunuz. İnanmayacaksanız konu açmayın. Bu forumda ne zaman kötü bir şeye iyi dendi yapmayın lütfen.

Haklısınız kusura bakmayın o fiyata değiştirmeye gidiyorum bana sistem önerir misiniz hazır sistemde olur vatanın kendi sitesinden ama 32 GB RAM ve 1 TB SSD olacak lütfen yardım edin :((

Haklısınız kusura bakmayın o fiyata değiştirmeye gidiyorum bana sistem önerir misiniz hazır sistemde olur vatanın kendi sitesinden ama 32 GB RAM ve 1 TB SSD olacak lütfen yardım edin :((
Hocam umarım değiştirirler kendiniz toplamanız hata alabilirseniz para iadesi almaya çalışın.

On numara sistem. Yanına hava soğutma olarak Phantom Spirit alırsın.

Abi vatan da olması lazım kredi çektim sadece oradan alabilirim bugün acilen
Vatandan bu ürün gibi ürün önerir misiniz zamanım yok Allah aşkına abi :(

Hocam umarım değiştirirler kendiniz toplamanız hata alabilirseniz para iadesi almaya çalışın.

Kredi çektim maalesef sadece değiştirebilirim değiştiriyorlar ama şu an bana vatandan acil bilgisayar önermeniz gerek acilll.

Abi vatan da olması lazım kredi çektim sadece oradan alabilirim bugün acilen.
Vatandan bu ürün gibi ürün önerir misiniz zamanım yok Allah aşkına abi :(

Kredi çektim maalesef sadece değiştirebilirim değiştiriyorlar ama şu an bana vatandan acil bilgisayar önermeniz gerek acilll.

Vatan biraz pahalı oluyor ama buna bakabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı