45.000 TL sistem önerisi

rakatayat

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 45k bu bütçenin içinde her şeyi arıyorum ekipmanlar olarak kulaklık klavye fare monitor kamera öncelik kasa olabilir. Ekipmanları yükseltirim sonradan. Yayın odaklı olacak sistem Ultra grafiklerde oyun oynamama gerek yok yüksek FPS olsa yeter.

Bütçem 45k bu bütçenin içinde her şeyi arıyorum ekipmanlar olarak kulaklık klavye fare monitor kamera öncelik kasa olabilir. Ekipmanları yükseltirim sonradan. Yayın odaklı olacak sistem Ultra grafiklerde oyun oynamama gerek yok yüksek FPS olsa yeter.
Monitör de mi olacak? Nereden almayı düşünüyorsunuz?

Anakart Wi-Fi'li mi olsun?

Hocam çok gerek yok kablo çekeceğim.

Yazın olacak indirim günleri vs dolayısı ile yeni F/P sistemler çıkacağı için bir 10-15 gün bekleyebilirim ama çok bir değişim olmayacaksa şu an da alabilirim.

Yardımcı olur musunuz bilgili forumcular.

Son düzenleme:
Hocam çok gerek yok kablo çekeceğim.

Yazın olacak indirim günleri vs dolayısı ile yeni F/P sistemler çıkacağı için bir 10-15 gün bekleyebilirim ama çok bir değişim olmayacaksa şu an da alabilirim.

Yardımcı olur musunuz bilgili forumcular.
Hocam size şöyle bir sistem topladım. (Gerçekten herşey dahil) Biraz daha zorlayabilir misiniz? PC Toplama Sihirbazı ile Kendi Bilgisayarını Topla | incehesap Cezam vardı bu yüzden bu kadar geç yazdım. İnternet kablosunu siz ayarlarsınız artık hocam.

Buna bakabilirsin bütçen kaça kadar çıkar Max monitör ayrı tutabilir misin?

Son düzenleme:

Buna bakabilirsin bütçen kaça kadar çıkar Max monitör ayrı tutabilir misin?

Hocam dün bakamadım kusura bakmayın başlıkta yazdığı gibi her şey dahil olmak üzere 45k hiçbir ekipmanım yok çünkü ekipmanları sonradan yükseltirim ama idare edecek şeyler olsa yeter koltuk vs de yok en baştan alacağım her şeyi ama önceliğim kasa tabii ki de.

Hocam dün bakamadım kusura bakmayın başlıkta yazdığı gibi her şey dahil olmak üzere 45k hiçbir ekipmanım yok çünkü ekipmanları sonradan yükseltirim ama idare edecek şeyler olsa yeter koltuk vs de yok en baştan alacağım her şeyi ama önceliğim kasa tabii ki de.
Ekran kartı 9060 xt 16gb olarak kasa vento olarak değiştirdim. İncehesap vortex shadow

1750546443955.jpeg

Fiyat 35.5k oldu

Monitör aoc seçtim 5.5k
AOC 24″ 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör

Geriye koltuk ve diğer ekipmanlar için 4k bütçen kaldı. İlk iş rami 32 yaparsın

Ekran kartı 9060 xt 16gb olarak kasa vento olarak değiştirdim. İncehesap vortex shadow

1750546443955.jpeg

Fiyat 35.5k oldu

Monitör aoc seçtim 5.5k
AOC 24″ 24G42E 1ms 180Hz Adaptive Sync IPS Gaming (Oyuncu) Monitör

Geriye koltuk ve diğer ekipmanlar için 4k bütçen kaldı. İlk iş rami 32 yaparsın

Anakart: Asus b650m-r
Ekran kartı: saphire 9060 xt 16gb
ssd: xpg 1tb
kasa:vento

Total:36.6k ekipman sonrası 16gb bir ram daha alırsın

Koltuk: 2.3k

Monitör: 5k