45.000 TL'ye kadar araç tavsiyesi

  • Konuyu başlatan The Witcher
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 12B
T

The Witcher

Ziyaretçi
Arkadaşlar yakında babama yeni bir araba alacağız. Yılda en fazla 1-2 kere uzun yola çıkıyoruz, çoğunlukla şehir içinde kullanılacak.Fazla yakıt yakmamalı ve kesinlikle dizel olmalı. Otomatik, manuel fark etmez ancak otomatik olursa iyi olur. Hatcback, sedan SUV hiç fark etmez, önerilerinizi bekliyorum. :) Sıfır veya 2. el fark etmez. :)

Not: Araç 2015'e doğru alınacaktır, şimdiden kafamızda bir şeyler oluşması için konuyu açtım. :)

Ayrıca bir kaç sorum olacak;

1. SsangYong nasıl bir firmadır ? Arabaları nasıldır ?
2. Fark ettiğim üzere yeni çıkan araçların motor güçleri gittikçe düşüyor, bu çekişe etki eder mi ?

@Mirkan Şenol
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 45. 000 TL`ye araba alacağınıza 15 veya 20 bin liraya Honda Civic alabilirsiniz yani istediğiniz özellikler sadece en uygun biçimde bu araba var ve SsangYong bir araba almak saçmalık hayatım boyunca hiç bir SsangYong bayisi görmedim yani parçasını biraz zor bulabilirsiniz ve arabaların gücü düştükçe tabiki çekişe bayağı bir etki eder ...
 
Aklınızda olan araçların yetkili bayiilerine giderek test sürüşü yapabilir, detaylı bilgi alabilir ve inceleme fırsatı bulabilirsiniz. Tavsiyem ilk olarak bir Toyota bayiine gitmeniz olacaktır.
 
Sen bilirsin ama illaha 45bin TL ye alacaksan Hyundai , Honda , Volvo alabilirsiniz daha örnek istersen söyleyebilirim ve arabayı söyle özelliklerini tek tek yazayım ...
 
Ssangyong iyidir, Kore malıdır.
Motor, şanzuman ve yürüyeni mercedesden alır. Parçaları bire bir uyumlu ve mercedes logoludur. Bakımını mercedes yetkili servisleri de yapar.
Kesinlikle 4x4 model bir ssangyong alın, pişman olmazsınız.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı