MSI Pulse 17 AI 17 durup dururken kapanıp açılıyor

ertanilhan

Zeptopat
Daha fazla  
MSI Pulse 17 AI 17 durup dururken kapanıp açılıyor. İşlemci de ekran da güncel. Yeni aldığımda da yapıyordu. Şimdi yine yapmaya başladı. Bilgisi olan yardımcı olacak var mı?

MSI Pulse 17 AI 17 durup dururken kapanıp açılıyor. İşlemci de ekran da güncel. Yeni aldığımda da yapıyordu. Şimdi yine yapmaya başladı. Bilgisi olan yardımcı olacak var mı?

Minidump dosyası var mı?

Bu sorun yük altındamı oluyor?
Hiç mavi ekran olmuyor hocam yalnız. Hiç yük altında değilken, video maç falan izlerken veya laptop öyle açıkken durup dururken kapanıp açılıyor. İlk aldığında da yapardı. Hatta burada başlık açtım güncelleme yap dediler yaptım. 1 aydır sıkıntı yoktu, hatta arada güncellemeleri hep kontrol ederim. Bir iki gündür yapıyor. Belli aralıkları da yok. Bazaen saatte iki kere baze bir kaç saat sonra.

Hiç mavi ekran olmuyor hocam yalnız. Hiç yük altında değilken, video maç falan izlerken veya laptop öyle açıkken durup dururken kapanıp açılıyor. İlk aldığında da yapardı. Hatta burada başlık açtım güncelleme yap dediler yaptım. 1 aydır sıkıntı yoktu, hatta arada güncellemeleri hep kontrol ederim. Bir iki gündür yapıyor. Belli aralıkları da yok. Bazaen saatte iki kere baze birkaç saat sonra.

Anladım. Sıcaklık değerlerinde problem var mı?

Yok yok hiç sıkıntı yok.

BIOS güncel değilse güncelleyin. Daha sonra DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar kurun.
Sorun devam ederse gelişmeleri bildirin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı