45.000 TL'ye kadar RTX 4070'li gaming laptop önerisi

Victus 1080P yerine Omen tercih edilir tabii. Ben yine de 2K 3 MS 240 Hz tercih ederdim açıkçası. 32 GB RAM de süreç içinde iyi bir seçenek. Daha pahalı neticede onu ödemek istemiyorsan Omen mantıklı.
 
Victus 1080p yerine Omen tercih edilir tabii. Ben yine de 2K 3 ms 240 Hz tercih ederdim açıkçası. 32 GB RAM de süreç içinde iyi bir seçenek. Daha pahalı neticede onu ödemek istemiyorsan Omen mantıklı.

Omen ve attığınız Victus arasında kaldım. Ama Victus'u tercih edeceğim sanırım.
 
47.500 TL'ye HP Victus 16-S0001NT aldım hocam.
Hayırlı olsun hocam. Nasıl memnun musun? Bende aynı fiyatlarda bilgisayar bakıyorum çok kafam karışıyor. 240hz ve 2 k olması diğer cihazlara göre daha çok ilgimi çekti. Tabi diğer malzeme kalitesi, ısınma, servis gibi faktörler de önemli.
 
Hayırlı olsun hocam. Nasıl memnun musun? Bende aynı fiyatlarda bilgisayar bakıyorum çok kafam karışıyor. 240Hz ve 2 k olması diğer cihazlara göre daha çok ilgimi çekti. Tabii diğer malzeme kalitesi, ısınma, servis gibi faktörler de önemli.

HP Victus 16 serisinin soğutması çok iyi hiçbir sorun yaşamadım cypberpunk ve Starfield gibi oyunları 2K yüksek ayarlarda oynuyorum 32 GB RAM de tabii çok iyi LoL'de en yüksek ayarlar ve 2K çözünürlükte 160 FPS falan alıyorum malzeme kalitesi bence gayet iyi daha servislik bir durum olmadığından o konuda bir yorum yapamam genel olarak bakınca bence gayet alınabilir bir bilgisayar en az 5 yıl götürür.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı