YgDO
Decapat
Daha fazla
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler hocam. Temmuza doğru almayı düşünüyorum umarım stokları tükenmez.46.400ken aldım hocam, oradan biraz zararım var. Ben gayet memnunum. Sogutucu montajı yapabilirseniz Thermalright markasinin 120mm kule tipi sogutucusu, montajdan anlamiyorsaniz ozellestirmelerden benim gibi Cooler Master Hyper 212 secebilirsiniz. Bir de kasada egzoz fanı yok. Ben Arctic bionix 120mm fanından aldım. Anakartı çok kaliteli. Tek eksisi RAM'ler CL46 ama ben bir zararını daha görmedim. Bana biraz abartiliyor gibi geliyor CL olayı. DDR5 ve yüksek MHz'lerde belki 103 FPS yerine 100 FPS alırsınız CL değeri düşük olursa.
Oyun performansi olarak The Last of Us Part 1'i bitirdim part2'nin de cogunu oynadim. Part1'de PS portlu oyun oldugu icin optimizasyon pek iyi değil genel olaraka ama Ultra ayarlarda, DLSS ve Frame Gen kapalı DLAA açık 100-120 FPS, part2'de cogunlukla 180FPS sabit Frame Gen 1, DLSS kapalı, DLAA açık. Ki ben bunları kendim sınırladım monitörüm 180Hz olduğu için. Sinirlama olmadan 200-250 aldığı da oluyor 1080p çözünürlükte.
Sogutma olaraksa Ankara'dayım hava sıcakları 28-33 derece arasında değişiyor. En fazla 70-72 derece gördüm ama bu sıcaklıklar da yeni bir bölgeye girdiğimde maksimum 2-3dk sürüyor. Çoğunlukla 60-65 derecelerde. 57-58 derece olduğu bile oluyor.
Bir de unutulmaması gereken bir şey de Vatan'dan alındığı için bir sıkıntı çıkarsa Türkiye'nin her yerinden destek alinabilinir.