45 bin TL kurye motoru önerisi

Benim de aklım ona gidiyordu zaten en çok gördüğüm motor olduğundan. Hocam, peki hiç motor tecrübem yok benim, alırken neye dikkat etmem gerekiyor motoru ikinci el alıcam muhtemelen söylediğiniz km'lere yakın olucak çünkü.
Bulunduğunuz yerde güvenebileceğiniz bir ustaya varyatör kısmını açtırın. Şanzuman mili, krank mili gibi önemli parçaların 1 mm bile oynamaması gerekiyor. Arka tekeri çevirdiğinizde ses olmamasına dikkat edin.
Sele altını açtırın ve enjeksiyon gövdesine, konum sensörüne, enjektöre baktırın. Tesisatını kontrol ettirin. Elektronik olarak sorun yaratan bir model.
Uzaktan alıcı gözüyle baktığınızda yıpranmış gözüküyorsa, satan kişi motoru iyi sadece kaportası kötü derse bile uzak durun.
 
Ben motosiklet tamircisi olarak şu anlık Hero markadan uzak durmanı öneririm. Parçası az bulunan bir motosiklet.
En ideali ve F/P olarak kesinlikle Spontini 110. Parçaları Honda Scooterları ile birebir aynı. Üst kapak Spacy Alpha, silindir piston Spacy 110, varyatör grubu Spacy 110 ile aynı. 30.000 Km'ye kadar kullanıp satılmalık bir motosiklet. Normalde Çin önermiyorum ama Spontini ayrı bir seviye.

En fazla kaç km olmalı? Çin , Hint ve Japon olarak cevap verebilir misiniz? Mesela alınacak Çin malı motor en fazla kaç km olmalı? Gibi gibi..
 
En fazla kaç km olmalı? Çin, Hint ve Japon olarak cevap verebilir misiniz? Mesela alınacak Çin malı motor en fazla kaç km olmalı? Gibi gibi.

Çin'lerde en fazla 3000-5000 civarı, Hintlerde ise 10.000-20.000 arası, Japon'larda ise 50.000 Km'yi geçmeyecek şekilde alınabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı