45 bin TL telefon önerisi

Bütçe
40000-45000
Evet Ultra modelinde işlemci farkı vardır karışıklık olmuş. Şu an kullandığım telefon 6.53 inç S24+ 6.7inç sadece boyutlarından içim sinmiyor hiç. Göz önünde bulundurulması gereken farklar varmış cidden.
S24+ %91 ekran gövde oranına sahip s24 ultradan bile daha fazla bu oran, nit parlaklık s24 ultradan bile daha fazla. S24+ anlatılandan daha fazlası emin ol.

Hocam ekran gövdeden bahsetmiyorum tek elle kullanım kolaylığını düşün ya da cebe sığıp sığmaması gibi çünkü 6.53 inçlik telefon bile cepte bazen rahatsızlık veriyor.

Herkese iyi Sosyaller,

Başlıktan anlayacağınız üzere 40-45 bin TL bandında telefon tavsiyeleri bekliyorum. Aklımda Samsung S24 ve 24+ vardı fakat diğer seçenekleri de değerlendirebilirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
exynos işlemcili telefon almayın .
snapdragon 8 gen 2 bakın

Hocam ekran gövdeden bahsetmiyorum tek elle kullanım kolaylığını düşün ya da cebe sığıp sığmaması gibi çünkü 6.53 inçlik telefon bile cepte bazen rahatsızlık veriyor.
düz s23 alın o halde

Exynos işlemcinin nesi varmış?

Isinip performans kisitliyor.
S23 ve S24 ayni islemci performansini sunacaktır AI ve güncelleme ömrü için S24 alabilirsiniz iki telefonda zaten rahatlikla 5 senenin üstünde kullanilabilir.

Bu performans kisitlama mevzusu S24+ icin geçerli değil S24 kucuk kasasi yüzünden isiyi pek dagitamiyor. S24+ boyutu yüzünden isinma sorunu yasamiyor.

Amerika pazarına satılan S24 ve S24+ Snapdragon 8 gen 3 işlemci.
Çok iyi olsaydı ABD pazarına girerdi.
Paranıza yazık olur.

Evet şu an bir yabancı kanalda kıyaslama videosu izliyorum onu fark ettim insan ister istemez şüpheye düşüyor.

Isinip performans kisitliyor.
S23 ve S24 ayni islemci performansini sunacaktır AI ve güncelleme ömrü için S24 alabilirsiniz iki telefonda zaten rahatlikla 5 senenin üstünde kullanilabilir.

Bu performans kisitlama mevzusu S24+ icin geçerli değil S24 kucuk kasasi yüzünden isiyi pek dagitamiyor. S24+ boyutu yüzünden isinma sorunu yasamiyor.

Şu güncelleme süresi 7 sene olayı pek inandırıcı gelmiyor nedense.

Evet şu an bir yabancı kanalda kıyaslama videosu izliyorum onu fark ettim insan ister istemez şüpheye düşüyor.

Gerçekten 7 sene guncelleme alirsiniz ama hangi hizda ve hangi alanda diye sormak lazim. S23'ler Android 17ye kadar alacak diye biliyorum 24'ten 25'ten gec alir ama alir sonucda. Sonrasi muhtemelen birkac tane guvenlik guncellemesi falan olur.

Samsung snapdragon 8 gen işlemci kullanmasa ben asla araştırmazdım. tavsiye de etmezdim. s20 ler falan hep abd pazarına snapdragon sürüldü . tr pazarına exynos

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı