Hocam QHD ile FHD karşılaştırmalarına bakınca 1080p kötü geliyor140 watt. Bu bütçede çoğunluk 1080p yani bir sorun değil. 2k olmasına karşı oyun için çok daha avantajlı fps durumundan. 40k'ye hb satıyordu en son. Fiyat olarak şu anki piyasa için baya iyi.
Şu an 2k kullanmıyorsan fhd kötü gelmez. Monitör alabilirsin laptop yanına.Hocam QHD ile FHD karşılaştırmalarına bakınca 1080p kötü geliyor
Hocam dlss açmak istersem açamam fhd olursa ve hikayeli AAA oyunlarda kötü gözükür diye düşünüyorumŞu an 2k kullanmıyorsan fhd kötü gelmez. Monitör alabilirsin laptop yanına.
Hocam tuf serisi laptoplar güzel gözüküyor 4070 olması ayrı iyi ama aliexpress güvenilir değil.Garanti olmadan alınmaz benceAsus Tuf A15'ler yurtdışında 2k ekranla da satılıyor.
İlgili ekran panel kodu NE156QHM-NY1, 2560x1440 çözünürlüğünde 300 nit ve 165Hz bir panel.
NE156QHM-NX1 de aynı panelin 400 nit ve 240Hz olanı.
Garanti dışı kalmasından korkmazsanız Aliexpress'ten getirtip değiştirebilirsiniz. 43.000-44.000 civarına geliyor o zaman. Ben 4070'li TUF A15 alıp paneli değiştirmeyi kendi seçeneklerim arasına koyduğum için sizinle de paylaşayım dedim.
Çok haklısınız hocam çoğu forumda masaüstü öneriliyor benim arkadaşım da aynı şekilde masaüstü önerdi.Arkadaş masaüstü toplayacak olsa masaüstü önerisi ister demek ki laptopa ihtiyacı var laptop önerisi istiyor. Vazgeçin artık laptop öneri konularının altına masaüstü al diye cevap vermekten.
Hocam bu laptop diğerlerinden çok daha iyi https://www.hepsiburada.com/asus-tu...r-p-HBCV00004IHLNL?url_src=and-product-detail ancak illa 2K çözünürlükte isterseniz @Artoria Pendragon hocam size öneri yapacaktır.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.