450 TL'ye CS seçkin alınır mı?

Godlixy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i5-6600 | Sapphire Pulse RX 590
Fiyatı 450 TL şu an, almayı düşünüyorum. Detaylı anlatırsanız sevinirim, haftada kaç kez kasa düşüyor ve almak mantıklı mı?

Her hafta bir kasa ve skin düşürme hakkın var bu hak çarşamba günleri yenileniyor ve tamamen şansına bağlı. Şimdi sana 1000 TL'lik kasa da düşebilir 10 kuruşluk kasa da o yüzden bu işe garanti yatırım diye girme. Oynamayı zaten seviyorsan al kenarda dursun kasalar birikir istediğin zaman satarsın, oynamıyorsan uzak dur.

Haftada 1 kez drop alma imkanın var. Bu hak her çarşamba günü yenileniyor. Yani atıyorum sen salı günü düşürdün, çarşamba günü hakkın yenileniyor. Girip tekrar düşürebilirsin. Seviye atladığında drop düşüyor, 2 adet seçiyorsun.

Almak mantıklı mı, bence mantıklı çünkü parasını çıkartmama imkanın yok. Her türlü kâra geçiyorsun. Haftada 2-3 saat oynamak yetiyor.

Her hafta bir kasa ve skin düşürme hakkın var bu hak çarşamba günleri yenileniyor ve tamamen şansına bağlı. Şimdi sana 1000 TL'lik kasa da düşebilir 10 kuruşluk kasa da o yüzden bu işe garanti yatırım diye girme. Oynamayı zaten seviyorsan al kenarda dursun kasalar birikir istediğin zaman satarsın, oynamıyorsan uzak dur.

CS:GO varken sürekli oynuyordum CS 2 pek hoşuma gitmedi buglar vs vardı düzelmiş diyorlar tekrar başlamayı düşünüyorum.

Haftada 1 kez drop alma imkanın var. Bu hak her çarşamba günü yenileniyor. Yani atıyorum sen salı günü düşürdün, çarşamba günü hakkın yenileniyor. Girip tekrar düşürebilirsin. Seviye atladığında drop düşüyor, 2 adet seçiyorsun.

Almak mantıklı mı, bence mantıklı çünkü parasını çıkartmama imkanın yok. Her türlü kâra geçiyorsun. Haftada 2-3 saat oynamak yetiyor.

Seviye atlamak zor mu peki?

Her hafta açılan o mistik konu. Ne kadar oynadığınıza göre değişir. Sürekli oynadığınız bir oyunsa alabilirsiniz. Yeni çıkan kasalardan çıkarabilirseniz birkaç aya çıkar parası.

Her hafta açılan o mistik konu. Ne kadar oynadığınıza göre değişir. Sürekli oynadığınız bir oyunsa alabilirsiniz. Daha geçen hafta haftalık droptan 10 dolarlık kasa düştü.

Hocam 5-10 dolarlık kasa düşme oranı ne kadar? 2 gün önce de arkadaşım killowat kasası düşürmüş 5 dolarlık.

Fiyatı 450 TL şu an, almayı düşünüyorum. Detaylı anlatırsanız sevinirim, haftada kaç kez kasa düşüyor ve almak mantıklı mı?
Her hafta Çarşamba saat 05.00 da yenilenir. Her hafta garanti 1 kasa 2 skin 1 grafiti veriyor ne istediğini sen seçiyorsun (2 adet). Alınır mı sorusuna gelecek olursak uzun veyahut orta vadede parasını çıkarır ve kazandırmaya başlar tabii ki alınır.

Hocam 5-10 dolarlık kasa düşme oranı ne kadar? 2 gün önce de arkadaşım killowat kasası düşürmüş 5 dolarlık.
Arkadaşımda bende girdik ve düşürdük bizde çok zor çıkan bir şey olmasa gerek.

Parasını garanti çıkarır diyen çok kişi var bunları çok merak ediyorum sürekli hangi kasaları düşürüyolar acaba. Yıllardır oynarım paso böyle dandik kasalar düşüyor arada güzel kasalar da düşüyor ama hani çok nadir, bazıları öyle konuşuyor ki abi al parası kesin çıkacak falan tuhafıma gitti.

1708252305829.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı