4500-4600 TL GTX 1070 Sistem Toplama

Tugra B

Hectopat
Daha fazla  
Aşşağıdaki sistemi düşünüyorum. Monitör olarak BenQ Zowie XL2411 veya Asus VG248QE düşünüyorum. Sizin tavsiyelerinizi de bekliyorum.

Eki Görüntüle 234651

Dosya Ekleri

• IMG_3179.JPG
    IMG_3179.JPG
    82,1 KB · Görüntüleme: 118
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel sistem fakat sistemi almadan önce anakartınla ramlerinin uyumluluğuna bakmanı tavsiye ederim. Ben bakmadan aldım ve anakartım henüz ramlerimi destekleme konusunda sıkıntı yaşadığı için şu an 3000 MHz ramleri 2133 MHz kullanıyorum. Bir zararını gördün mü dersen hayır bir sıkıntı yaratmadı. Tek sıkıntısı ramleri tam frekans kullanabilmek için bios güncellemesi bekliyorum.

Hocam peki 100tl fark ile RAM'i 16GB yaptım. Anakartı da Asus B350 Plus Prime yaptım. Sorum 8GB yeterli mi şu an için. Technopat çoğu videoda 16 alın diyor ben de sanırım öyle yapacağım. Fakat bütçe olarak biraz sıkışığım. O yüzden böyle zorladım 4600'e. :D Şimdiki sistem şu şekil oldu. Sizce bu mu ilk sistem mi?
IMG_3181.JPG

Hocam peki 100tl fark ile RAM'i 16GB yaptım. Anakartı da Asus B350 Plus Prime yaptım. Sorum 8GB yeterli mi şu an için. Technopat çoğu videoda 16 alın diyor ben de sanırım öyle yapacağım. Fakat bütçe olarak biraz sıkışığım. O yüzden böyle zorladım 4600'e. :D Şimdiki sistem şu şekil oldu. Sizce bu mu ilk sistem mi?
Eki Görüntüle 234681

Bana sorarsan ram sonradan rahatça ekleyebileceğin bir parça olduğu için ramini 16 gb'ye çıkarmak yerine 8 gb ram al anakartını x370 yonga setli bir anakartla değiştir. Maddi durumun hakkında bilgim yok, yorum da yapmıyorum fakat benim öğrenci kafasıyla düşündüğüm budur. Rami para biriktirerek kendin bile çok rahat alırsın. Bir düzeltme yapayım mesajda, eğer ilerisi için SLI düşüncesi varsa kafanda yorumumu dikkate al. Yoksa B350 tercih edebilirsin çok bir fark yok. Yanlış anlaşılma olmasın.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı