4500-5000 TL Monitör dahil sistem önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Faruk Bayram

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Bütçem 4500 ve 5000 TL arası. Sıfırdan masaüstü bilgisayar toplayacağım. Yardımcı olursanız sevinirim. Topladığım bir sistem var. Sizinde önerilerinizi almak isterim. R9 3xx serisini beklemelimiyim yoksa GTX970 'mi almalıyım ? @MF , @Selçuk07 , @Because Im Batman , @JaroxJamaica , @Emre0606 , @Sasha UKR şimdiden teşekkürler.

P5LZGv.png

Sistem güzel duruyor. R9 3xx serisi kartların 2500-3000 TL arası fiyat olacağını duymuştum bu kadar bütçe ayırabilirsen diğer parçaları alıp ekran kartını bekleyebilirsin.

Sence Ram slotunu kapatan Hyper 212 Evo'mu almalıyım yoksa ona eşdeğer fiyatta olan bir sıvı soğutma mı ? Çünkü ileride 4x4 ram yaparsam hyper sıkıntı çıkarabilir.

Sence Ram slotunu kapatan Hyper 212 Evo'mu almalıyım yoksa ona eşdeğer fiyatta olan bir sıvı soğutma mı ? Çünkü ileride 4x4 ram yaparsam hyper sıkıntı çıkarabilir.
Benim sogutmam ram slotlarinin ikisini kapatiyordu, sivi sogutma aldim su anda onu montajliyordum. Isterseniz taktiktan sonra goruslerimi yazarim. Sivi sogutma alma sebebim tamamen merak, aldigim modelde giris seviyesi olan performer c.

Ozaman hocam. Hyper 212 evo almaktansa 1 ay stok soğutucu kullanırım sistemi fazla yormam ardından perfor veya proyu alabilirim. Sizce mantıklımı. Çünkü ileride 8GB ram yetmeyecek. Bunu 16 yapmam gerekecek. @omerfaruk_ua hocam montajınızı yaptıktan sonra bilgi verirmisiniz. Tamda istediğim zaman geldiniz ALLAH RAZI olsun.

Emre hocam stok soğutucu ile işlemciyi yakmayız değil mi ? :mutlu:

Aslında SSD ve Soğutucuyu çıkarsam sistemi hardiske kursam. Kurulu sistemi SSD'ye geçirme şansım olabilir mi ? Bunlar acelesi olmayan şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı