Öncelikle merhaba, birkaç gündür uğraştığım ve çözüm bulamadığım bir hata. Her yerden çözümlerine baktım ancak oyun yine de açılmamaya devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca oyunun sistem gereksinimlerini bilgisayarım karşılıyor.
Ekran kartınızın NVIDIA olduğunu varsayarak;Öncelikle merhaba, birkaç gündür uğraştığım ve çözüm bulamadığım bir hata. Her yerden çözümlerine baktım ancak oyun yine de açılmamaya devam ediyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca oyunun sistem gereksinimlerini bilgisayarım karşılıyor.
Eki Görüntüle 2600444
Ekran kartınızın NVIDIA olduğunu varsayarak;
NVIDIA Denetim Masası > görüntü ayarlarını önayarla yap menüsünden şu adımları izleyebilirsiniz ( her seferinde farklı bir şekilde yapın, her açılmadığında değiştirin. )
Eki Görüntüle 2600534buradan, benim tercihlerimi kullan seçeneğinden performans ve kalite olarak deneyin ( sürükleyerek ) gelişmiş 3D deneyin veya 3D uygulamanın karar vermesine izin ver seçeneğini kullanın.
Yine olmazsa;
Arama motoruna girin ( Google, Firefox, Microsoft Edge vs. vs. ) > Rockstar Games aratın ardından "get Launcher" veya "Launcher'ı ( başlatıcıyı ) edinin ( alın ) > indirin tekrar kurulum yapın.
AMD Radeon Adrenaline Software gibi uygulamalar var benzeri grafik ayarlarına bakabilirsiniz.Ekran kartım AMD onun için bir çözüm var mıdır?
AMD Radeon Adrenalin'e software gibi uygulamalar var benzeri grafik ayarlarına bakabilirsiniz.
Rockstar Games'i yeniden kurun ardından yeniden başlatıp ( Bilgisayarı ) Rockstar Games Launcher kapatıp Yönetici olarak çalıştırın. Oyunu launcher üzerinden açın.Yaptım yine ancak çözülmedi.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.