4500-5000 TL'ye i7 5820K ve Gigabyte H97N Tabanlı Sistem Toplama

Doğru Söylüyorsun. ...Çok Tecrübeli değilim ama Yapacağım kasanın içeriği mini itx den çok micro atx gibi olacak ... Ekran kartını 1-2 aya sonra alıp takacağım. İşlemci Soğutma ile ilgili şu sisteme Ekran Resmi 2015-03-09 13.56.20.png önerebileceğin bir şey var mı ?
 
Son düzenleme:
Sakinim zatende bu yapılan hoşuma gitmiyor, kart 4 gb diye tanılıyor ve 3.5 gb diye satılıyor, ve hala önerilmeye devam ediliyor bu çok yanlış bir şey, bende gtx970 mağdurlarından biriyim, bu olayı öğrenince kartı iadeye gönderdim ve başka insanlarında canı sıkılmasın diye uğraşıyorum, benchmark'larda farkedilmese de yinede insan kazıklandığını düşünüyor, şöyle ki; 6 vites diye aldığın araca 2 ay sonra gelen bir haberle sadece 5 vites atabildiğini, ama 6.vitese zaten gerek olmadığını ve hala performanslı olduğu söyleniyor, mantıklı mı sence? bence değil...
Sen bunu bilmeden aldığın için senin zoruna gitmiş olabilir, sonuçta şu anda bunu herkes biliyor, alan kişi isteyerek alır. F/p olarak gtx 970 alternatifi olmayan bir kart şu anda. AMD yeni serilerini çıkardığında belkide gerçekten rakibinin gerisinde kalır fakat şu anda öyle bir durum yok.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı