4500 TL 1660 Super sistem toplama

Şahinşahan

Hectopat
Yakın zamanda bilgisayar alacağım da bunun için önerileriniz bekliyorum. Resimdeki sistemin iyi ve kötü yanları nedir? Bütçe Maksimum 4500.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200219_005513_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200219_005513_com.android.chrome.jpg
    197,1 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
SSD'siz sistem alinmaz, SSD ekleyin.

Bu sistem uzerinden ozellestirme yapin, ayni parcalar daha ucuza gelir.
Ekran kartini Gaming X yap.
Istersen ekstra 1 TB HDD ekle istersen de 480 GB yap SSD'yi.

Zaten hazır sistem olarak var. Ekran kartını 1660 Super Gaming X yapın, bellekleri 16 GB yapın, depolamayı 480 GB Kingston SSD yapın 4721 TL tutuyor. Eğer bütçenizi hiç artıramazsanız bellekler şu an 8 GB kalsın. 4423 TL tutuyor. Sonradan aynısından 8 GB eklersiniz. Depolama olarak çok yüksek bir boyuta ihtiyacınız yoksa SSD kullanmanızı tavsiye ederim.

İşlemci->R5 1600.
RAM->8 GB.
Kasa hakkında bilgim yok ama kötü olmadığını yazmışlar forumda. Araştırıp kafana yatarsa alabilirsin.
Sistem güzel de ekran kartı muadillerine göre çok ucuz acaba sorunlu bir marka olabilir mi
Ben olsam o karta 2100₺ vermezdim. İlerleyen dönemde ram ve ssd takviyesi yaparsanız yararınıza olur.
1750 lira çıkıyor fiyatı sepette yada önerdiğin bir ekran kartı varsa söyleyebilir misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı