4500 TL 2K monitör önerisi

Bütçe
4500

infernalseth

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Bütçem 4500 TL'dir. 2K 144Hz monitör arıyorum. PS5'e 2K çözünürlük desteği gelmesiyle birlikte hem konsol için hem de PC için kullanacağım. Şu an 1080p 144Hz'e sahibim. Casper Excalibur buldum ama farklı önerilere de açığım. Yardımlarınızı rica ediyorum. Herkese iyi sosyaller.

Casper Excalibur 27'' 144 Hz ürününü geçen hafta aldım. Bu forumda artık çok sorun yaşandığından mı nedir baya önerilmeyen bir model. TN panel vs. olduğu için galiba ama amaca hizmet etmesi bence gayet yeterli bir kriter. Neyseki bir sorun çıkmadı. Uygun fiyatıyla beni cezbetmişti. Tavsiye ederim bende.

Casper Excalibur 27'' 144 Hz ürününü geçen hafta aldım. Bu forumda artık çok sorun yaşandığından mı nedir baya önerilmeyen bir model. TN panel vs. olduğu için galiba ama amaca hizmet etmesi bence gayet yeterli bir kriter. Neyseki bir sorun çıkmadı. Uygun fiyatıyla beni cezbetmişti. Tavsiye ederim bende.

TN panellerin goruntu kalitesi cok kotu. O fiyata daha iyi monitorler var.

Bütçeni yükseltip daha iyi monitör al. Bu iki monitöre PS5 için 10 üzerinden 7 puan vermişler.

Son düzenleme:
TN panellerin goruntu kalitesi cok kotu. O fiyata daha iyi monitorler var.
Hocam ben kullanıcı olarak yorumumu yaptım sadece. Sizleri yanlış anlamıyorum tabi ama fiyat açısından daha iyileri varsa önerin. Ben kullanan birisi olarak söyledim memnuniyetimi. Tam olarak da bu oluyor daha iyisi var diyorsanız altına linkini bırakın. Sizlerde beni yanlış anlamayın.

Bunu gözden kaçırmışım :) bütçemi biraz daha zorlayıp bunu tercih edeceğim sanırım.
Evet o monitör çok iyiye benziyor. Trendyol 6k'ya satıyor aynısını, orada daha ucuzmuş. Ayrıntılı incelemesi aşağıdaki sayfada.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı