4500 TL Laptop Önerisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran kartı piyatına göre düşük kalmış. Gözüme çarpan en önemli faktör.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başka bir vatan bilgisayardan 4500 tl lik laptop varsa daha iyisi atar mısın?

Birde monster alırsam kaç güne gelir ve işletim sistemini nası kurucağım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
LENOVO Y700 CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB RAM-1TB+128 SSD-15.6"-4GB-W10
Lenevo asusa göre bir nebze olsun daha iyi soğutma bakımındanda iyi lakin ekran kaartı geforce gtx 960m yani asusla aynı ancak freedos olsaydı daha ucuza gelebilirdi . Monster bugün sipariş verirsen yarın eline ulaşır eğer parça ekleme yapmazsan. İki günü geçmez gelir hemen.Ayrıca 15 gün içinde beğenmediğin takdir koşulsuz iade alıyorlar yalnız ürün deforme olmayacak buna dikkat et.
 
Tamamda freedos gelmiyormu monster ? Windows nası yükliyeceğim?

Tulpar T5 V4.3 15.6" Gaming Laptop

İyimi? Bunu almayı düşünüyorum kargoyla 4800 e geliyor demi? Birde çantası falan var mı bunun?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamda freedos gelmiyormu monster ? Windows nası yükliyeceğim

Tulpar T5 V4.3 15.6" Gaming Laptop

İyimi? Bunu almayı düşünüyorum kargoyla 4800 e geliyor demi? Birde çantası falan varmı bunun

Hocam farklı konuda da sana cevap verdim. Laptop alıncaksa hangi marka olursa olsun içinde en az 965m olmalı ki değsin. Ürün son derece güzel. 970m 960m in sli tipi kadar hatta ondan da bir tık üstü kadar güçlü tercih ettiğiniz model alınabilecek en iyi modeldir.
 
Asus iyi dostum seni yarıyolda bırakmaz.Fakat dediğim gibi tek sıkıntısı fazla ısınması.Eğer soğutucuyla kullanırsan(soğutucuyu sadece oyun oynarken kullansan da olur oyun veya render işlemleri yapmazken ısınmaz. Soğutucu alabilirsen al. Ama şunu belirtmeden edemiyecem Asus sağlamlıkta Monster'dan daha iyidir, ama Msi ile yarışamaz. Nedeni Msi her Gaming notebook'unda 8 hücreli Li-on(Akıllı) pil kullanır. Senin dediğin modelde 6 hücreli Li-on pil var. Yani gayet sağlam. Aynı fiyata bir Monster alırsan, 4 hücreli Polymer(Akıllı değil) pil kullanırsın. Bu nedenle Msi'a verecek bütçen yok ise,Asus n551vw modeli 5000 tl aşağası en iyi çözüm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bak kendim 970m'li laptop sahibiyim. Lütfen git monster al markaya bakmadan.
960m seni memnun etmeyecek. Etmeyecek bitti. 860m alanlar şuan anno nun son oyununu falan mediumda zor oynuyor ya. Araştırmadan gelmeyin şuraya lütfen. Size test atıyoruz doğruyu söylüyoruz fansın deyip konuyu kapatıyorlar. Gidip aldıracaksınız adama 960m sonra anam adam açacak tom raider in yeni oyununu al sana medium-high arası 30 fps anca. 4500 tl boşa gitti işte.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamda freedos gelmiyormu monster ? Windows nası yükliyeceğim

Tulpar T5 V4.3 15.6" Gaming Laptop

İyimi? Bunu almayı düşünüyorum kargoyla 4800 e geliyor demi? Birde çantası falan varmı bunun

O modeli tavsiye etmem. Pil ile ilgili bilgilere bakar isen,4 hücreli Polymer pil var ve gömülü yani değiştiremezsin Asus n551vw Tulpar T5 V4.3'den sağlamlık konusunda çok daha iyi. Samimi söylüyorum, o notebooku bir arkadaşıma alacaktım. Haftasonu alacaktı tavsiyemle. Pil bilgilerini gördüğüm gibi almamasını tavsiye ettim. Simdi üstüne daha fazla koyup Msi almayı planlıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O modeli tavsiye etmem.Pil ile ilgili bilgilere bakar isen,4 hücreli Polymer pil var ve gömülü yani değiştiremezsin Asus n551vw Tulpar T5 V4.3'den sağlamlık konusunda çok daha iyi.Samimi söylüyorum, o notebooku bir arkadaşıma alacaktım.Haftasonu alacaktı tavsiyemle.Pil bilgilerini gördüğüm gibi almamasını tavsiye ettim.Simdi üstüne daha fazla koyup Msi almayı planlıyor.
Arkadaşım adı üstünde oyun laptopu. Sen bunu alıpta oyunu ultrada açıp pilden oynaman imkansız ben bunu tüm laptoplar için söylüyorum. Polymer pil sadece şu gibi artısı olur oyundan ziyade internet amaçlı kullanılırsa 4 hücreliden daha fazla dayanıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı