4500 TL sistem önerisi

Bütçe
4500

FasYakup

Hectopat
Daha fazla  
Maksimum 4500 TL tutarında oyun ve yayın için bir sistem toplayabilir misiniz? Monitör hariç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayın açamayabilir ama oyunlarda yüksek performans alır bu bütçeye iyi bir PC oldu.
Daha sonra bir 8 GB RAM daha alın.

Yayın açamayabilir ama oyunlarda yüksek performans alır bu bütçeye iyi bir PC oldu.
Daha sonra bir 8 GB RAM daha alın.

Bütçemi yukarıya çekebilirsem bir RAM daha ekleyebilirim.
Bir ricam daha olacak RGB olmadan bu şekilde bir sistem toplamak mümkün mü?

Corsair'in istediğiniz gibi bir kasası var ama çok ısınıyor o kasa.

Dediğim gibi eğer mümkünse böyle bir şey istedim tasarım yüzünden performans kaybetmek istemiyorum o yüzden renklere katlanacağım sanırım ama teşekkür ederim yardımcı olduğun için.
Bir de ikinci RAM acil olarak alınması gereken bir donanım mı yoksa bir adet RAM yeterli olur mu maksimum oyun Far Cry 6 oynamayı düşünüyorum.

Dediğim gibi eğer mümkünse böyle bir şey istedim tasarım yüzünden performans kaybetmek istemiyorum o yüzden renklere katlanacağım sanırım ama teşekkür ederim yardımcı olduğun için.
Bir de ikinci RAM acil olarak alınması gereken bir donanım mı yoksa bir adet RAM yeterli olur mu maksimum oyun Far Cry 6 oynamayı düşünüyorum.
Hocam sistemi bu şekilde güncelleyelim:

Ekran kartsız fiyatı 3.100 TL ediyor. Stoklarda ekran kartı kalmadığı için öneremiyorum. Stokların yenilenmesini bekleyin aceleniz yoksa. Ayrıca 1650 Super altına da düşmeyin. Düz 1650 almamaya dikkat edin. Çok iş yapmıyor düz olanı.

Hocam sistemi bu şekilde güncelleyelim:

Ekran kartsız fiyatı 3.100 TL ediyor. Stoklarda ekran kartı kalmadığı için öneremiyorum. Stokların yenilenmesini bekleyin aceleniz yoksa. Ayrıca 1650 Super altına da düşmeyin. Düz 1650 almamaya dikkat edin. Çok iş yapmıyor düz olanı.

Stoklar tahmini olarak ne zaman normale döner bir bilginiz var mı
Mart-nisan gibi düzelirse bu sisteme ekran kartı da ekleyebiliriz.
Bir de MSI mı yoksa herhangi bir alternatif marka mı almalıyım.
Zamani çocuğun önerdiği sitem iyi bence kasa almayıp 1650S alın ve RAM'ı X2 alın şimdilik uzay montaj kullanın Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe PSU'yu tek alın

Şu anda sistem için acelem yok en geç tarih nisan ayı o zamana kadar stoklar düzelir ise ekran kartı ekleyebilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı