4500 TL Vatan Bilgisayar hazır sistem

Ekran kartı ısınma sorunu olan bir model mi bilginiz var mı bu konuda? Ayrıca bu model psuların bazılarında cızırtı yapıyormuş ancak değiştiremediğim için bu riski göze almak durumundayım

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim. Başlıkta da belirttiğim üzere 4500-5000 TL bandında oyun oynamak için kasa toplamak istiyorum. Ekran kartı olarak "MSI Gaming X 1660 Super" düşünüyorum ancak işlemciye karar veremedim. Intel i5 9400F mi tercih etmeliyim yoksa Ryzen 5 2600x/3600 gibi işlemcilere mi yönelmeliyim? Daha farklı sistem düşüncesi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Bir de Vatan Bilgisayar mağazaları açıldı mı? İnternet sitelerindeki hazır sistemlerde değişiklik yapılabiliyor mu?

Vatan'dan alma 3000 TL'lik PC'dir %99 çok pahalı İtopya'dan topla.

Vatan son zamanlarda rekabet edebilmek için uygun fiyatlara sistem çıkarmaya başladı ön yargılarınızdan kurtulun.
Ayrıca sorunuza gelirsek MSI modeliyle değişiklik yapılabilse bile bence fiyat farkı isterler sizden. MSI olan daha iyi bir kart, siz onların sitedeki fiyatlarına göre düşünmeyin. Ayrıca işlemci değiştirmek için anakartın da değişmesi lazım. Ki zaten değişiklik yapılabildiğini düşünmüyorum.

Bişey sorucam o anakartta 2666mhz ram desteği var ama o sistemde 3000mhz lik ram var nasıl?

Vatan son zamanlarda rekabet edebilmek için uygun fiyatlara sistem çıkarmaya başladı ön yargılarınızdan kurtulun.
Ayrıca sorunuza gelirsek MSI modeliyle değişiklik yapılabilse bile bence fiyat farkı isterler sizden. MSI olan daha iyi bir kart, siz onların sitedeki fiyatlarına göre düşünmeyin. Ayrıca işlemci değiştirmek için anakartın da değişmesi lazım. Ki zaten değişiklik yapılabildiğini düşünmüyorum.
Hocam aşağı yukarı bu fiyatlara kasa toplayacak olsan nereden alırdın ve ne kullanırdın? Yardımcı olabilir misiniz

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı