Evet hocam düz hesap 5000 diyebiliriz. Monitör hariç.Sizin için biraz bakayım 5000 TL mi limit?
Evet hocam düz hesap 5000 diyebiliriz. Monitör hariç.Sizin için biraz bakayım 5000 TL mi limit?
3500x'i bilmediğim için bunu önermemiştim yoksa ilk buna bakmıştım. Arkadaşa katılıyorum bu çok daha iyi bir seçenek.CHERRY-SUPREME/ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC 6GB/AMD Ryzen 5 3500X/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC | ITOPYA kaçırmayın derim. hem r5 3500x hem 1660super oc kaçırmayın.
O sizin sorununuz. Ben ve başka intel kullanan arkadaşlarım hiç öyle bir sorun yaşamadı. Daha 2 gün önce Vatan'dan aldığım sistemi önerecektim ama gitmiş. Zaten bugün aradığımda eksik parça olduğunu söylediler. 4600liraya i5-9400F ve MSI Gtx1660 Gaming X ekran kartlı bir sistemdi. 1TB HDD, 8GB ram ve MSI H310M PRO VD Plus anakartını kullanıyordu. Bence fiyatına göre muazzam. Ayrıca i5-9400F R5 2600'e ortalama FPS değerlerinde bazı oyunlarda 20-15, bazı oyunlarda 10 FPS kadar fark atıyor. Özellikle işlemci bazlı oyunlarda, tek çekirdek performansı iyi olduğu için performans da daha iyi okuyor.Bence tercihini AMD'den kulllan bilgisayarda ne kadar zaman format atılmadan kullanılırsa Intel'de o kadar yavaşlama oluyor ve bu zaman geçtikçe iyice can sıkıcı oluyor. AMD'de şu ana kadar bunu yaşamadım.
Öncelikle elinize sağlık teşekkür ederim emekleriniz için. Bu piyasanın içinde olmadığım için hangi site ne kadar güvenilirdir bilmediğimden ilk tercihim vatan olmuştu. Bir de bu attığınız sitedeki parçaların markasını daha önce duymadım hiç belki ben konuya uzak kalmışımdır. Mesela Adata, xfx, inno3d, gotac vs. Az da olsa şüphelendiriyor insanı.1600 12nm(AF) kullanırdım, internetten İntel olan ile karşılaştırıp bakabilirsiniz. Şimdi bir kaç siteye bakacağım.
Aklıma öyle aşırı yatan bir şey bulamadım bu fiyatta ama fikir oluşması için bir kaç tane atıyorum.
Bunun SSD'sini değiştirip işlemciyide 3300x alırsanız biraz bütçeyi aşar ama gayet performanslı olur.
![]()
Teknobiyotik E3 AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Bunda anakart, RAM yükseltmesi, SSD değişimi yapılırsa olabilir. 5000 TL gibi bir fiyatı oluyor.
![]()
Vatandaki sistemin kasa ve PSU'su berbat. Yoksa onun dışında gayet iyi bir sistem.
@nrkmhl
Yine aynı değişiklikler bunda da yapılabilir.
![]()
Gold Years | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | PNY RTX 5060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şüphelerinizde haklısınız. İnternetten bakın, INNO3D hem çok ısınıyor hemde fanlarını yüksek devirde çalıştırıyor. Bence bilindik markalardan şaşmayın. XFX alınabilir.Öncelikle elinize sağlık teşekkür ederim emekleriniz için. Bu piyasanın içinde olmadığım için hangi site ne kadar güvenilirdir bilmediğimden ilk tercihim vatan olmuştu. Bir de bu attığınız sitedeki parçaların markasını daha önce duymadım hiç belki ben konuya uzak kalmışımdır. Mesela Adata, xfx, inno3d, gotac vs. Az da olsa şüphelendiriyor insanı.
1600 12nm(af) kullanırdım, internetten Intel olan ile karşılaştırıp bakabilirsiniz. Şimdi birkaç siteye bakacağım.
Aklıma öyle aşırı yatan bir şey bulamadım bu fiyatta ama fikir oluşması için birkaç tane atıyorum.
Bunun SSD'sini değiştirip işlemciyi de 3300X alırsanız biraz bütçeyi aşar ama gayet performanslı olur.
![]()
Teknobiyotik E3 AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz, GTX1660 Super 6GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }www.teknobiyotik.com
Bunda anakart, RAM yükseltmesi, SSD değişimi yapılırsa olabilir. 5000 TL gibi bir fiyatı oluyor.
![]()
Vatan'daki sistemin kasa ve PSU'su berbat. Yoksa onun dışında gayet iyi bir sistem.
@nrkmhl
Yine aynı değişiklikler bunda da yapılabilir.
![]()
Gold Years | AMD Ryzen 5 5600 | 2 x 8 GB DDR4 | PNY RTX 5060 8 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Hangi?Hocam sana bir şey soracağım şu Instagram hesabını takip eder misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.