4500 TL'ye APU sistem önerisi

Bütçe
4500 TL
Zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim, tekrardan bu işlemci ile kendi soğutucu yolluyor mudur acaba ? dediğiniz gigabyte lı anakartı ve ek olarak wd blue 7200 rpm 1tb hdd ekleyip yarın sipariş veriyorum. @EfeKanagül @EREN SATAR. Renktaş bu arada nerdeyse aynı fiyata bana hem ssd hem +8gb ram aldırmış gibi oldun çok sağolasın, artık internetten baka baka kasayı montajlamaya çalışacağım :D

Soğutuculu geliyor derken, onunla ilgili sitede bir şey göremedim, RAM'i 16 yapmam gerektiğini biliyorum SSD'yi ilerleyen zamanda takacağım malum bütçem şimdilik bu kadar, mesela 1 aya kadar en azından 240 GB'lık bir tane alıp öyle kullanacağım bu şimdilik. Bir de kasanın hava akışı konusunda ne yapmam gerekli sizce veya hangi kasayı önerirsiniz bütçeyi çok aşmadan.

Edit: Siz dedikten sonra soğutuculu yazdığını gördüm tekrar, sanırım şimdilik yeterli olur.

İleride HDD üstüne SSD alıp sistemi onun ile kullanacağım, belki sonradan bir ekran kartı ile, oyun performansı olarak bilgi verebilsen çok daha iyi olurdu ama yorumun için teşekkür ederim.

Buyurun nettekiler böyle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı