4500 TL'ye Gaming mouse önerisi

Og Pro 4K veya fnatic thorn.

450 liralık fare ile 4500 TL'lik fare arasında mcu sensör coating malzeme kalitesi gibi ciddi farklar var.
Casual gamer bile olsanız o fareleri elinize aldığınız zaman o farkları hemen hissedersiniz.

Logitech Superlight bu bütçede tercih edilebilir değil. 3 sene önce olsa belki.

Hocam en dandik fareyide kullandım zamanında Fortnite gibi hız gerektiren oyunlarda hiç sıkıntı çıkarmadı şahsen tabii illaki farklar vardır ama şu ekonomide dediğim gibi bir fareye 4500 TL vermek mantıksız.

Vermek isteyen verebilir. Adamın bütçesi vardır verir bunu biz tartışamayız.

Benim için problem malzeme kalitesi ve sensör. Düşük sens oyuncusuyum 400 DPI 0.5 sens CS oynuyorum Windows fare ayarım 4/11. Bu fare dönmediği zaman bu fareyi duvara fırlatır kırarım bu yüzden 200-300 fazla vereyim sensörü kaliteli, dönen bir fare alayım.

Bu yüzden fnatic thorn.

Düşüncenize saygılıyım dostlar zevkler ve renkler farklıdır nedense biraz linç yemiş gibi hissettim o yüzden moralim bozuldu ne yalan söyleyeyim

Düşüncenize saygılıyım dostlar zevkler ve renkler farklıdır nedense biraz linç yemiş gibi hissettim o yüzden moralim bozuldu ne yalan söyleyeyim

Linçlenmen gayet normal. Bütçenin 10 kat altında ve her konuda geride kalacağı kesin olan fareyi önerip arkasında durduğun için linçleniyorsun.
Moderatörlerin de bu tarz bütçelerdeki önerilere atılan raporları kâle almaması ayrı bir saçmalık.

Konuya mesaj yazan herkese teşekkürlerimi iletiyorum dostlar. Elim büyük olduğu için hem de fakerin bende yeri ayrı olduğu için Razer DeathAdder V3 Pro faker ediiton almak istiyorum. Sizce bu mouse beni yarı yolda bırakmaz değil mi?

Dostum benim istediğim bütçenin çok altında bir ürün önermişsin zamanında ben bu tarz ürünleri çok kullandım ve sıkıldım açıkçası kablo derdinden. Bozulmasından falan. Artık ömürlük olmasa da 2-3 sene kullanacağım bir ürün istiyorum.

Superlight 2 den bahsettim bende zaten ürün daha yeni çıktı sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…