4500 TL'ye Gaming mouse önerisi

Konuya mesaj yazan herkese teşekkürlerimi iletiyorum dostlar. Elim büyük olduğu için hem de fakerin bende yeri ayrı olduğu için Razer DeathAdder V3 Pro faker ediiton almak istiyorum. Sizce bu mouse beni yarı yolda bırakmaz değil mi?


Dostum benim istediğim bütçenin çok altında bir ürün önermişsin zamanında ben bu tarz ürünleri çok kullandım ve sıkıldım açıkçası kablo derdinden. Bozulmasından falan. Artık ömürlük olmasa da 2-3 sene kullanacağım bir ürün istiyorum.

Sizi bilirsiniz hocam seçiminiz ne olursa olsun hayırlı olsun Allah sağlıklı sıhatli kullanmanızı nasip etsin.
 
Pardon dostlar 2020 yılıdan beri aktif kullandığım Rampage farem var ve hiç sıkıntı çıkarmadı 1 ay önce ömrü doldu bende para biriktirip bunu yani kusura bakmayın ama dünyanın parasını verdiğiniz farede aynı işlevi görüyor 450 liralık farede açık konuşayım Razer hiçbir faresi ergonomi anlamında iyi bulmadım çoğu elime ya çok büyük ya da çok küçük geldi tutupda şu ekonomide bir fareye bende 4500 TL gibi bir fiyat vermek oldukça mantıksız ayrıca konu sahibine öneride bulundum adam ister alır ister almaz şunu söylemek istiyorum Razer MSI ASUS'ya da Corsair fareler hiç bozulmadığınımı gerçekten düşünüyorsunuz genel olarak ülkemizde neden Rampage markasına karşı bir küçümseme var tam anlamadım doğrusu.

Gördüğüm en saçma düşünce mesela o çöpe 450 vermek yerine 600 ver kaliteli bir şey al ve 450 fareyle 4.500 fareyi aynı tutuyorsan artık sana bir şey diyemeyiz.
 
Gördüğüm en saçma düşünce mesela o çöpe 450 vermek yerine 600 ver kaliteli bir şey al ve 450 fareyle 4.500 fareyi aynı tutuyorsan artık sana bir şey diyemeyiz.

Aynen öyle, 450 liralık mouse ile 4500 liralık arasında milyon tane fark var.
 

Geri
Yukarı