4500 TL'ye kadar mouse önerisi

Bütçe
4500

furkanozsoy22

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 4500 TL'ye kadar bütçem var. Genelde FPS oyunları oynuyorum ve palm grip kullanıcısıyım. Şu anki mouseum Logitech G203 fakat bozuldu artık tuşları tutukluk yapıyor. Wraith markası herkese sponsorluk vermiş fakat şikayet var da sürekli bir hata verisi mevcut pek yanaşmak istemiyorum. Bilindik markalardan öneri gelirse sevinirim.

Merhaba. 4500 TL'ye kadar bütçem var. Genelde FPS oyunları oynuyorum ve palm grip kullanıcısıyım. Şu anki farem Logitech G203 fakat bozuldu artık tuşları tutukluk yapıyor. Wraith markası herkese sponsorluk vermiş fakat şikayet var da sürekli bir hata verisi mevcut pek yanaşmak istemiyorum. Bilindik markalardan öneri gelirse sevinirim.

Wraith'den ama Beast X bakabilirsiniz hocam. Wraith uzerinden 2 tane arkadasim ürün aldi. M3 ve R1 aldilar. Bir sorun yasamadilar.

Merhaba. 4500 TL'ye kadar bütçem var. Genelde FPS oyunları oynuyorum ve palm grip kullanıcısıyım. Şu anki farem Logitech G203 fakat bozuldu artık tuşları tutukluk yapıyor. Wraith markası herkese sponsorluk vermiş fakat şikayet var da sürekli bir hata verisi mevcut pek yanaşmak istemiyorum. Bilindik markalardan öneri gelirse sevinirim.

Üstüne biraz daha koyup Logitech G PRO X 2 alabilirsiniz kullanıyorum ve çok memnunum herhangi bir ışıklandırması bulunmuyor Click'leri çıkartılabiliyor driveri var hem kablolu hem kablosuz kullanım sağlıyor istediğin gibi sens de ayarlayıp kaydedebiliyorsun istediğin zaman istediğin sense geçebiliyorsun temizlemesi de oldukça kolay şarjı da bayağı uzun süre dayanıyor ben 2 hafta da 1 şarja takıyorum cok oyun oynayan birisi değilim ama her gün fareyi kullanıyorum. (tutuşlar hakkında bilgim yok eğer tutuşunuza uyuyorsa tavsiyemdir)

Elin ekstra küçük degilse, DeathAdder V3 Pro onerırım. G203e göre cok cok farklı shape sahip, ancak palm tutuyorsanız buyuklugune vesaıre alısabılırsınız. G203 shape arıyorsanız da Fantech Aria XD7 Wireless Mouse onerırım.

Elim G203'e alışık ve tam kavradığımda parmaklarımın ucu hafif dışarıda kalmakta. Minimum 4K sensör arıyorum 8K da olursa işlemci yükselttiğim zaman kullanabilmiş olacağım.

Merhaba. 4500 TL'ye kadar bütçem var. Genelde FPS oyunları oynuyorum ve palm grip kullanıcısıyım. Şu anki mouseum Logitech G203 fakat bozuldu artık tuşları tutukluk yapıyor. Wraith markası herkese sponsorluk vermiş fakat şikayet var da sürekli bir hata verisi mevcut pek yanaşmak istemiyorum. Bilindik markalardan öneri gelirse sevinirim.
Hocam asusun ROG GLADIUS III modeline bakabilirsin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı