45000 TL hazır sistem önerisi

Hocam 13700KF 3080 için fazla.
12400F de işinizi görür,isterseniz 13400F yapabilirsiniz.
Anakart da değişiklik yapmanıza gerek yok, yapacaksanız B760M yapın.
13700KF yapınca sistemin fiyatı baya artıyor,o fiyatlara 4070 Tİ sistem toplanıyor.
Anladım. Ana kartı değiştirmek isteme sebebim wifi destekli olması için ethernet kablosu kullanmam biraz zor olacakta.

Anakart ve islemciyi dedigin gibi yukselterek alman mantikli, onlari tutup ileride 4bin serisi ekran karta gecersin simdilik butceni cok zorlama bence bu isin sonu yok 😅👍
Bende böyle düşünmüştüm aslında. Evet şuan fiyat olarak 4070 ti olanı alabilirim ancak taksit ile alacağım için sıkıntı. Bende ileride yükseltmeyi düşünüyorum. Şu an ki tek yaptığım saçmalık biraz sisteme gereğinden fazla para vermek olacak.

Benim sistem
Bide ssd var iste opsiyonel secebilcegin ben alti ay taksitle aldim bunlarin hepsini oniki ay olursa sanirim 5k ustune cikar taksitler sen 4 istiyosun ya simdi zorlanip boyle bisey yaparsin yada adim adim

Benim sistem
Bide ssd var iste opsiyonel secebilcegin ben alti ay taksitle aldim bunlarin hepsini oniki ay olursa sanirim 5k ustune cikar taksitler sen 4 istiyosun ya simdi zorlanip boyle bisey yaparsin yada adim adim
Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapıcam sanırım. Şimdi biraz mantıklı olmayan şekilde taksitle dediğim şekilde satın alacağım. İleri de sadece ekran kartını değiştireceğim. Fiyatların değişmeyeceğinden emin olsam sizin sistem için kesinlikle beklerdim ama maalesef ülkemizde durumlar belli.

Benim de bu sisteme bu kadar para vermemdeki sebep ileride daha da pahali olacak oldugunu bilmem. Maalesef ulkede durumlar karisik.
Kasani ve PSU'nu 4070 icin uygun al bari sadece anakart ve islemci degil. İleride bir tek o kasadan ekran kartini çıkarıp yenisini takarsin.

Benim de bu sisteme bu kadar para vermemdeki sebep ileride daha da pahali olacak oldugunu bilmem. Maalesef ulkede durumlar karisik.
Kasani ve PSU'nu 4070 icin uygun al bari sadece anakart ve islemci degil. İleride bir tek o kasadan ekran kartini çıkarıp yenisini takarsin.
Bu tarz şeylerden yeni yeni anlamaya başlıyorum üstte arkadaşa paylaştım linki. Acaba o kasa uygun mudur? Birde siz hangi PSU’yu öneriyorsunuz 4070 için?

Bu tarz şeylerden yeni yeni anlamaya başlıyorum üstte arkadaşa paylaştım linki. Acaba o kasa uygun mudur? Bir de siz hangi PSU'yu öneriyorsunuz 4070 için?

Vallahi bana da buradaki arkadaşlar yrdimci oldu sağ olsunlar buyuk kasa olmasi gerekiyormus ekran karti icin ve en az 750 watt PSU ki ben 850 Corsair aldim beyaz kasayla uyumlu kasa da NZXT beyaz H9 Elite.

Vallahi bana da buradaki arkadaşlar yrdimci oldu sağ olsunlar buyuk kasa olmasi gerekiyormus ekran karti icin ve en az 750 watt PSU ki ben 850 Corsair aldim beyaz kasayla uyumlu kasa da NZXT beyaz H9 Elite.
Dediğim kasa da bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı