45000 TL hazır sistem önerisi

Dedim toplamak mantıklı olur diye ama tercih bizim değil nasıl istiyorsa öyle uğraşmak istemiyor olabilir şahsen ben olsam uğraşırdım ve toplardım.
Haklısınız. Şuan elimde o kadar para yok. Vakitte kaybetmek istemiyorum sürekli fiyatlar artıyor. Taksitle almayı düşünüyorum o yüzden toplama alırken sıkıntı olur diye düşündüm. Tabi düşündüğüm gibi değilse yardımcı olmanızı beklerim.

İyi bakmamışsınız,piyasa 4070 Tİ dolu, hazır sistemlerde de kullanılmaya başlandı fakat fiyatları toplamaya göre pahalı.
Olabilir çünkü nereye baksam stokta yok yazıyor.

Haklısınız. Şuan elimde o kadar para yok. Vakitte kaybetmek istemiyorum sürekli fiyatlar artıyor. Taksitle almayı düşünüyorum o yüzden toplama alırken sıkıntı olur diye düşündüm. Tabi düşündüğüm gibi değilse yardımcı olmanızı beklerim.
Taksit ile alacaksanız en uygun fiyatlı ve vade farkının az olduğu parçalar ile toplanabilir.
4070 Tİ ve FHD monitör alınabilir.

Taksit ile alacaksanız en uygun fiyatlı ve vade farkının az olduğu parçalar ile toplanabilir.
4070 Tİ ve FHD monitör alınabilir.
Ben toplama konusunda cahilim senelerece laptop kullandım. Dediğiniz gibi monitör ve ekran kartını alsam anakart, işlemci, ssd, hdd ve kasaya ödeyeceğim tutarlarda olacak daha.

Son düzenleme:
@LuciferM.

Ekipman:

@LuciferM.
Teşekkürler bi inceleyeceğim.

Bu dediğinize baktım aylık 4250 tl civarlarında ve içinde monitör yok.

@LuciferM.

Ekipman:
Bu arada gönderdiklerinize baktım anakart wifi özellikli olması tercihim. Aylık ödeyeceğim tutar bundan 5500 TL'yi geçiyor. Ama gerçekten güzel de bir sistem olurdu.

Son düzenleme:
@LuciferM. İşlemci ve anakartı bu şekil yapın o halde.

Arkadaşlar son olarak birşey daha danışmak istiyorum. 1080p monitör de oynayacağım oyunları. Duyduğuma göre rtx 3080 ile 1080p kullanıldığında darboğaz oluyormuş. Seçtiğim i7 13700kf işlemci ile de darboğaz olur mu? Ya da 2k monitör alırsam direkt sorun ortadan kalkar mı? Eğer kalkarsa 60 fps değerini geçebilir miyim rahatlıkla? Ya da ekran kartını 3070 ti olarak seçsem bu sorun ortadan kalkar mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı