4579 TL'ye Arctis Pro Wireless alınır mı?

UlunayOcak

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, sizce 4579 TL'ye Arctis Pro Wireless alınır mı? İnternette araştırdığımda 9-10 bin lira civarında fiyatlar gördüm. Ürünü 0 olarak Teknosa'dan alacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Sıfır olduğuna emin misiniz? Eğer gerçekten sıfırsa düşünmeyin bile.
Evet sıfır ürün. Direkt olarak mağazada satılıyor. Temmuz 2023 üretim tarihli. Öneriniz için çok teşekkür ederim. Satin alacağım o halde.
Hangi Teknosa, Bedava fiyat.
Öneriniz için çok teşekkür ederim. Konya Kule Site Teknosa mağazsında denk geldim. Bende çok iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.

Evet sıfır ürün. Direkt olarak mağazada satılıyor. Temmuz 2023 üretim tarihli. Öneriniz için çok teşekkür ederim. Satin alacağım o halde.

Öneriniz için çok teşekkür ederim. Konya Kule Site Teknosa mağazsında denk geldim. Bende çok iyi bir fırsat olduğunu düşünüyorum.
Başka stok var mı acaba? Artics Nova 7 aldım 5000 liraya 1 hafta önce. Hemen iade edip alırım.

Acikcasi ben de cok sasirdim ilk gordugumde. Ilk once reyonda bulunan barkod numarasi ile kutu uzeirnde bulunan barkodu karsilastirdim. Ayni barkod numarasiydi. Sonrasindan kasadan barkodu okutmalarini rica ettim. Yine ayni fiyatti. Sonrasinda reyon gorevlisi ile gorustugumde aslinda Arctis Nova Pro Wireless istedigini ancak bunlarin geldigini soyledi. Bir daha bu fiyata bulamayacagimi soyledi ki bence de gercekten hakli. 2 sene garantisi de bulunuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı