458,6861 Puanla Burdur Fen Lisesine Gitmek

Emirli

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese selamın aleyküm arkadaşlar. Lise tercih puanım 458,6861. Bu sene Burdur Fen Lisesi'ne girmek istiyorum. Sizce girme şansım ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle herkese selamın aleyküm arkadaşlar. Lise tercih puanım 458,6861. Bu sene Burdur Fen Lisesi'ne girmek istiyorum. Sizce girme şansım ne?
Yani şuanda çok erken bir şey söylemek için. Bende senle aynı durumdayım. Yedekten girersin girersen. Şu anda şansın %50. Ama bence biraz zor. Önünde sırada çok kişi olacaktır.

Ben de geçen sene teoga girdim. 456 puan almıştım. Sonra nakillerle 470 lik okula gittim çok da memnunum ancak bu sene nakil yok diyorlar. O yüzden geçen sene en az kaç ile almış, yüzdelik dilimine felan bak tutuyorsa yaz. Hayırlısı olsun.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı