Hocam ben GameGaraj'dan aldığım için PSU'su Game garajının 650W'lik PSU'su. Anakart olarak ASUS Prime B550'yi kullanıyorum. 2. işlemci performansından çok memnunum hatta arkada monero kazıyorum moneroda işlemci ile kazılıyor neredeyse 30TL'lik monero kazdım 2 haftada. Az ancak zaten moneroda karlı bir para değil ama gerçekten işlemci performansından memnunum ve hiç donma yaşamadım. 3. hiç o işlemcileri kullanmadım ama dediğim gibi performans konusunda sizi üzmez. 4. LoL oynamıyorum, CS:GO'da arkada mining olsa bile hiç donma olmuyor, mining olunca da olmuyor ve en yüksek ayarlarda oyunyorum. Steam PUBG'de ise sise girince takılmalar olabiliyor, diğer türlü nadirde olsa takılıyor. 5. Şimdi tabletteyim ancak örnek olarak B550 anakart, R5 4650G, 8x2 16 GB RAM, tercihine bağlı depolama önerim 240GB Patriot brust SSD ve 1TB WD Blue HDD. FSP 550W PSU. Kasa olarak önü açık bir şeyler bulursun artık.
Not: Mining yapıyorum dediğim işlemciyi neredeyse yüzde 40 kullanıyor ve 4.14GHz de çalıştırıyor.