4670K, Hyper 103 ile ısınıyor

Vatan bilgisayarın internet sitesinde şöyle bir yorum buldum bu soğutucuyla ilgili sanırım daha iyi bir soğutucu almanız gerekir ama emin değilim iyice araştırmanızda fayda var.

ilginç
i7 4770K işlemcide kullanıyorum boşta 40 derece yükte ((%80)) 72 derece artık bendemi sorun soğutucudamı bilmiyorum montajda bi sıkıntı yok macun falan tamam fan hızını 2300dd da kullanıyorum ve garip olan fan hız seçeneğini normale aldıgımda 5-6 derece farkedıyor ama sonuc bu oc yapılmamış haliyle kullanıyorum işlemcimi turbo boostta da en fazla 3.9 a cıkıyor kısacası i7 işlemci için sanırım yetersiz kalıyor

Windows 8.1 kullanıyorum.Çoğu kişi bu soğutucuyu önerdiği için almıştım.Kapağı açınca vs.. de değişmiyor , hava sirkülasyonundan kaynaklandığını sanmam.

Kapağı açınca değişmez zaten. Kasa çok küçük ve kablo karmaşası vardır büyük ihtimal. Bana göre sorun bundan kaynaklı. :)

Dışarıda montaj yapsam düzelir mi ? Eğer olursa kabloları bir şekilde saklarım :) kutusuna kaldırdım çünkü.tekrar birleştirmek gerekir

1404388551949.jpg

@Silinen üye bu küçük kabloları anakartta rastgele taksam olur değil mi birde böyle üzerinde audio usb vs yazıyor onları da anakarttaki jusb1 gibi yerlere mi takmalıyım ?
1404388869564.jpg

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı