468 bine üniversite tercihi önerisi

Çakışan sözler söylemeye devam ediyorsunuz.

Konuya katkıda bulunmayacaksanız mesaj yazmayın. Bu kadar basit.
Konu sahibinin soru işareti ile biten cümleleri ortada, sizin verdiğiniz cevaplar da ortada.

Bunu bile açıklamam gerekiyor...
Göreceli şeyleri nesnel yorumlayarak ve nesnel bir şekilde ele alarak çarpıtıyorsunuz. Öncelikle ilk yorumda kendi görüşümü açıklamışım, sonra da alıntıya cevap vermişim. Size göre 468 bine giren insanın başarı potansiyeli vardır bana göre yoktur.

Hocam, ben de iki yıllık bölümlere bakmıştım ve bu "sosyal bölümler" sizin için ilaçtır, diyebilirim; umarım yazmışsınızdır. Yanılmıyorsam sosyal güvenlik gibi bölümler bu amaçla yazılan bölümlerden bir tanesiydi. İki yıllık eğitimin sonunda girdiğiniz KPSS sınavında 70 puan civarlarını alırsanız direk atanabiliyorsunuz.

Kendi yeteneklerine göre bir bölüm seçerek DGS'ye hazırlanman en mantıklı yol olacaktır. Fakat okulu 4 yıllığa çevirdiğinde 5-6 yıl süreceğini de aklında bulundurarak gelecek planlaması yapmalısın.

Düzenleme: Yeni fark ettim, tercihler son bulmuş. Acaba neleri yazdı konu sahibi?

Hocam gerçekçi olmak gerek biraz, ilk cevabı anlık dalgınlıkla yazdım, sonradan düzenledim. Demek istediğim artık %1 en başarılı insanlar arasında olunmadığı sürece iş bulunamıyor.
Siz nerede yaşıyorsunuz oraya gelmeyeyim. Nerede %1'lik adam harici iş bulamıyorlar? Sektörü görmeden yorum yapmayın lütfen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı