47.199 TL Gigabyte Aorus 15 BKF alınır mı?

barisbardakci01

Hectopat
Daha fazla  
Hocam o paraya neredeyse 4070'li laptop var, ayrıca Acer, HP, Lenovo gibi markalar varken uzak dur onlardan.

Gigabyte kalite olarak cok daha iyi saydiklarindan ama bu fiyata alinmaz. Bir cihazinda 4070 olmasi icin hem ekran hem islemci hem kasadan kismak sence ne kadar zekice? Attigim GameGaraj laptoptaki 14700hx islemcinin herhangi bir giris seviyesi 4070 modeldeki islemciye koydugu fark 4060 ve 4070 arasindaki farktan cok daha fazla.

Bu ikisinden birinin secilmesi bence daha iyi olur. Tabii attiginiz cihazda alınır mı? Evet alınır.

Hocam o paraya neredeyse 4070'li laptop var, ayrıca Acer, HP, Lenovo gibi markalar varken uzak dur onlardan.

Örnek atabilir misiniz bu fiyat bandında 4070'li laptoplarda benim baktıklarımda ya işlemciden kısmışlar ya da diğer donanımlardan ayrıca HP Victus düşündüm fakat bazı kişiler yorumlarda panelin rastgele geldiğini belirtmiş(sRGB oranı)

Hocam bütçemi çok aşıyor normalde 45 k idi bütçem fakat zorda olsa Aorus'un fiyatına çıkabiliyorum bütün bunları göz önünde bulundurursak Aorus dışında bu kalitede ve bu fiyat bandında başka ürün varmı?

Örnek atabilir misiniz bu fiyat bandında 4070'li laptoplarda benim baktıklarımda ya işlemciden kısmışlar ya da diğer donanımlardan ayrıca HP Victus düşündüm fakat bazı kişiler yorumlarda panelin rastgele geldiğini belirtmii(sRGB oranı)

Hocam bütçemi çok aşıyor normalde 45 k idi bütçem fakat zorda olsa Aorus'un fiyatına çıkabiliyorum bütün bunları göz önünde bulundurursak Aorus dışında bu kalitede ve bu fiyat bandında başka ürün varmo?

Hocam biraz kasadan ve ekrandan kısmayı göze aliyorsanız az da olsa daha iyi islemciye sahip attigim Victus var. Gigabyte kasa ve ekran kalitesi olarak daha iyi. Gigabyte alabiliyorsaniz alın ama butceyi çok da zorlamak istemiyorsaniz attigim Victus'u alın. Aradaki performans farki oldukca az olacaktir islemci bazında. Ekran kalitesi ve kasa kalitesinden Gigabyte öne geciyor.

Hocam biraz kasadan ve ekrandan kısmayı göze aliyorsanız az da olsa daha iyi islemciye sahip attigim Victus var. Gigabyte kasa ve ekran kalitesi olarak daha iyi. Gigabyte alabiliyorsaniz alın ama butceyi çok da zorlamak istemiyorsaniz attigim Victus'u alın. Aradaki performans farki oldukca az olacaktir islemci bazında. Ekran kalitesi ve kasa kalitesinden Gigabyte öne geciyor.

Peki çok teşekkür ederim yorumunuz için bunları göz önünde bulundurucam.

Örnek atabilir misiniz bu fiyat bandında 4070'li laptoplarda benim baktıklarımda ya işlemciden kısmışlar ya da diğer donanımlardan ayrıca HP Victus düşündüm fakat bazı kişiler yorumlarda panelin rastgele geldiğini belirtmiş(sRGB oranı)

Hocam bütçemi çok aşıyor normalde 45 k idi bütçem fakat zorda olsa Aorus'un fiyatına çıkabiliyorum bütün bunları göz önünde bulundurursak Aorus dışında bu kalitede ve bu fiyat bandında başka ürün varmı?
Hocam buyrun, test videolarıda mevcut bakabilirsin
Elbet bu fiyata çok iyi laptop bulamazsın hepsinde farklı problemler mevcut

Ekranı %45 NTSC, işlemci olarak geride, kasası Aorus'a gore oldukca kalitesiz. Paneli Aorusun yaninda direkt çöp. Alınmaz. Premium bir 4060 cihaz her sekilde giris seviyesi 4070 cihaz yerine tercih edilir.

Hocam bütçesine göre öneri yaptım elimden bu geliyor.

Butcesinde ayni fiyatta Aorus 15 bkf var hocam. Her sekilde tercih edilir attiginiz Victus'a göre. Tek artisi 4070 olmasi attiginiz Victus'un. Sırf 4070 olmasi icin geri kalan her şeyden kısmak cok mantiksiz. Bilgisayar sadece islemci ve ekran kartindan ibaret bir şey degil sonucta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı