- Makaleler
- 3
Tam olarak 47 Mbps alamayabilirsiniz sunuculardan dolayı. 80 Mbps internetim var fakat üstüne bir de VPN satın aldım. Çünkü sunucular Türkiye'ye uzak ve kötü değerler alıyorum.
Alınır değerleriniz iyi.
Geforce Now'da değişik bir sıkıntı var tam çözemedim. İnternet hızım 35 mbit sabit olmasına rağmen kendi testlerinde 11 mbit değerin üstüne çıkmıyor. Bunu test edip almanızı öneririm.
Öyle gösteriyor fakat özel ayarlardan 32,33 gibi değerlere çekerseniz size o değeri verecektir.Geforce Now'da değişik bir sıkıntı var tam çözemedim. İnternet hızım 35 mbit sabit olmasına rağmen kendi testlerinde 11 mbit değerin üstüne çıkmıyor. Bunu test edip almanızı öneririm.
Alakası yok maalesef.Bende de öyle oluyor. Galiba Founders almamız için hızımı düşürüyorlar.
(Tabi sende Founders yoksa)
Founders yok bende. Zaten hızımı böyle gösterirlerse founders almayı düşünmem bile. Eğer gerçekten böyle düşünüyorlarsa yanlış düşünüyorlar.Bende de öyle oluyor. Galiba Founders almamız için hızımı düşürüyorlar.
(Tabi sende Founders yoksa)
Tamamdır hocam bir deneyeyim bakalım ne sonuç vericek. Teşekkürler.Öyle gösteriyor fakat özel ayarlardan 32,33 gibi değerlere çekerseniz size o değeri verecektir.
Alakası yok maalesef.
İsterseniz Founders alın, isterseniz GeForce Now'dan hisse satın alın. Sunucular Türkiye'ye uzak olduğu için kötü değer vermesi normal. Fakat yine de internet hızınız neyse onu kullanır.Founders yok bende. Zaten hızımı böyle gösterirlerse founders almayı düşünmem bile. Eğer gerçekten böyle düşünüyorlarsa yanlış düşünüyorlar.
Bende bu şekilde düşünüyorum zaten hocam.İsterseniz Founders alın, isterseniz GeForce Now'dan hisse satın alın. Sunucular Türkiye'ye uzak olduğu için kötü değer vermesi normal. Fakat yine de internet hızınız neyse onu kullanır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.