Malum bu sene 9. sınıflara sınıfı geçmek zorlaştı. Eğer hocalardan puan isterse vereceklerini düşünüyorum aksi durumda geçmesi zor.
Hocam derste konuştuğu için edebiyat hocası puanını 5 yapmış bende geçeceğini sanmıyorum yorumun için teşekkür ederim
Malum bu sene 9. sınıflara sınıfı geçmek zorlaştı. Eğer hocalardan puan isterse vereceklerini düşünüyorum aksi durumda geçmesi zor.
Büyük ihtimalle evet.Dönem sonu buraya dönüş yapın merak ettim İnşallah geçer.İyi akşamlar, kardeşim 9 sınıfa geçti. İlk dönem ortalaması 48 küsurlerde bir şeydi.
Bu dönem ilk dersleri 40'ı geçmiyor, 2 dönem sınavları açıklanıyor, en yüksek notu 50.
Diğer notları 6.5/10/5/ (20) olan notu yok sizce hocalar sözlüleri yüksek girer mi? Girse bile geçer mi?
Büyük ihtimalle evet. Dönem sonu buraya dönüş yapın merak ettim inşallah geçer.
düzeltiyorum kalır mı sorusuna evet dedim geçmesi zor.Büyük ihtimalle evet.Dönem sonu buraya dönüş yapın merak ettim İnşallah geçer.
Hocaların yanına gidin diğer notları 40 civarıysa rahat geçer.düzeltiyorum kalır mı sorusuna evet dedim geçmesi zor.
Düzeltiyorum kalır mı sorusuna evet dedim geçmesi zor.
Hocaların yanına gidin diğer notları 40 civarıysa rahat geçer.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.