480 GB SSD vs 3TB HDD

Bütçe
400 TL

cuvan545

Hectopat
Selamlar. Sistemimde 240 GB SSD bulunmakta. Bütçem 400 TL. Acaba SSD mi almalıyım yoksa HDD mi? Daha çok oyun depolamak için almak istiyorum.
SSD için; MLD 480 GB M100 MLD25M100S23-480 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HDD için; Toshiba 3.5" 3 TB DT01ACA300 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunları düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir? HDD'den oyun oynarsam ne kadar performans kaybı olur? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD oyun oynamak performans düşürmez sadece fazla beklersiniz.
Ayrıca o SSD'nin ne olduğu belli değil Ultra 3D öneririm.

HDD ile donmalar daha sık görülür oyunlarda.
HDD oyun oynamak performans düşürmez sadece fazla beklersiniz.

Selamlar. Sistemimde 240 GB SSD bulunmakta. Bütçem 400 TL. Acaba SSD mi almalıyım yoksa HDD mi? Daha çok oyun depolamak için almak istiyorum.
SSD için; MLD 480 GB M100 MLD25M100S23-480 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
HDD için; Toshiba 3.5" 3 TB DT01ACA300 SATA 3.0 7200 RPM Hard Disk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bunları düşünüyorum. Tavsiyeniz nedir? HDD'den oyun oynarsam ne kadar performans kaybı olur? Teşekkürler.

HDD'den oynarsanız FPS düşmez. Çoğunlukla drop girer ve yükleme ekranları daha uzun sürer. SSD kullanıyormuşsunuz yani Windows SSD'de o yüzden HDD alın derim.

HDD aldıydım. Fişini çektim kasadan. Ben bu kadar kötü bir şey görmedim. SSD'nin yanında çöp. İsterse 10TB olsan. Artık depolamaya o kadar ihtiyaç yok. Film dizi desen Netflix var. Müzik desen YouTube Premium ve Spotify var. Oyun yüklesen 480GB SSD yeter.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı