480 Hz Monitörler İçin Çalışmalar Başladı

480Hz değerine çıkabilecek donanım olmadığı için böyle bir üretime kalkışmak komik olmuş. Daha ekran kartları 144 FPS bile veremiyor son çıkan oyunlarda. 3000 serisinden umudumuz vardı, o da 144 çıtasını tutturamadı. Sadece CS, Valorant oynayanlar için özel üretim herhalde :) Teknoloji gelişsin gelişmesine de, nimetlerinden tam anlamı ile faydalanacağımız şekilde gelişsin. Özelliğinden yararlanılamayacak olan ürün çıkarmanın anlamı yok. 480Hz ancak 10 yıl sonra iş yapar belki. 2-3 oyun için alacak olanlar olur mu, bilemem.
 
Katılıyorum. 480 Hz monitör yapacaklarına yanmayan OLED gibi gerçekten işe yarayacak özellikler için çalışsalar daha iyi olacak.

Kesinlikle katılıyorum. OLED teknolojisinde yanmama sorununu çözemiyorlarsa tertemiz mini-LED var. Bari bu teknolojiyi uygun maliyetle üretmeye çalışsınlar ya da şu kablolama veya veri yolunu düzenlesinler, insanlar yüksek kare hızlarına yüksek çözünürlüğüne çıkarken resim formatı düşmesin, 2k/165hz alırken HDR de açılabilsin, görüntü çamurlaşmasın. Ama yoook. Yap 600hz gönder.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı