4800TL hazır sistem tavsiyesi

Bütçe
4800
RIP modelinde anakartı Gigabyte B450M S2H yapın, kasa da gerçekten kötü olmasına rağmen yine de Frisby seçin.
Ve de şu olabilir: Kasayı Cougar Gemini de yapabilirsiniz. Önü Mesh değil, ısı açısından sıkıntı yaratabilir, fan açısından da fakat yine de kalite açısından Frisby'den çok çok daha iyidir.

Avantajı RX580 olması. Anakartı B450 yaparsa, kesinlikle kasayı değiştirirse ve de bir disk alırsa o zaman alınabilecek bir kasa olur.
Ben de onun için attım dostum, rengarek canlı oyunlar oynamayacaksam RX580 alırım. Bu iş çok çalkantılı, arkadaş danışığ iş yaptığına göre ben pişman olacağını sanmıyorum, tabiki bazı şeyler kader :)

Rıp modelinde anakartı Gigabyte B450M S2H yapın, kasa da gerçekten kötü olmasına rağmen yine de Frisby seçin.

Ve de şu olabilir: Kasayı Cougar gemini de yapabilirsiniz. Önü mesh değil, ısı açısından sıkıntı yaratabilir, fan açısından da fakat yine de kalite açısından Frisby'den çok çok daha iyidir.

Tavsiyelerin için teşekkür ederim dediğin kasayı yaptım toplam 4900 - 5000 civarı oldu şu anda tavsiye ediyorsan hemen alacağım.

Başkalarıda yorum yapsın bence, sistem güzel ama belki başka biri daha güzel birşey tavsiye eder. El elden üstündür. Canın istediği zaman alırsın zaten top sende.
Tabii aynen. Belki bilmediğimiz daha uyguna fakat daha iyi donanıma sahip olanı vardır. Sabahleyin bir daha konu açın ve önerdiğimiz kasayı sorun. 5000₺'e RX580 bulmanın zor olacağını düşünüyorum fakat yine de siz böyle yapın.

Başkalarıda yorum yapsın bence, sistem güzel ama belki başka biri daha güzel birşey tavsiye eder. El elden üstündür. Canın istediği zaman alırsın zaten top sende.
Tabii aynen. Belki bilmediğimiz daha uyguna fakat daha iyi donanıma sahip olanı vardır. Sabahleyin bir daha konu açın ve önerdiğimiz kasayı sorun. 5000₺'e RX580 bulmanın zor olacağını düşünüyorum fakat yine de siz böyle yapın.
Ben bazen konu açınca etkileşim alamıyorum, gün içinde 2-3 kere farklı saatlerde konu açarsan görebilecek kişi ve cevap yazan kişi sayısı fazla olur. TŞK

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı