4840 TL'ye RTX 2080 alınır mı?

Sizce alınır mı ?

  • Alınır.

  • Alınmaz (Neden belirtirseniz çok daha güzel olur).


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Newegg'de ürünlere bakarken bunu gördüm, almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı ? Birde bu siteden alışveriş yapan kişiler vergi vs. oluyor mu yoksa satılan fiyattan mı alıyoruz ? Biraz anlatırsanız çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.

EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING, 08G-P4-2182-KR, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans & RGB LED - Newegg.com

Birde bu model var: EVGA GeForce RTX 2080 XC ULTRA GAMING, 08G-P4-2183-KR, 8GB GDDR6, Dual HDB Fans & RGB LED - Newegg.com. aralarında çok fark var mıdır ?

IMG_6898.JPG


KDV %18 eklemek gerekiyor sanırım
 
Alınır diyenin fazla olduğunu görünce şok oldum. Tamamen tuzak. Oyunu oynarken grafik o kadar önemli değil RTX Teklenojisi sana fazla birşey katmaz. Oyunda fark etmeyeceksin Forza 4 var. Ultrada oynuyorum ama grafiksiz oyunumun zevkini vermiyor.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı