489 TL'ye Hogwarts Legacy alınır mı?

Wuthrad

Kilopat
Merhaba arkadaşlar,

Hogwarts Legacy oynayan arkadaşlar tavsiyede bulunurlarsa sevinirim. Şu an da Steam'de %30 indirimle 489₺.

Alinmaz, NPC'lerin yapay zekasi rezalet, hocalarin yaninda 3 lanetli buyuden birini yapiyorsun well done diyorlar, acik dunya zaten seni Hogwarts'da degil Hogwarts'in disinda dagda bayirda oynatiyor. Cok agir HP fani degilsen alma.

Ben son derece beğendim, seriye ilginiz varsa bence alınabilir.
Evet yani küçükken filmleri ve kitapları severek okumuştum, zaten o yüzden tereddütte kaldım biraz beklentim bir tık yüksek oyun içi hikayenin baymasından korkuyorum...
Nays ile %20 daha indirim alın hocam miss gibi alınır.
Ben de onu kontrol ettim ama 31 Ağustos son tarih gösteriyor nays sitesinde. Devam eder mi acaba?
Alinmaz, NPC'lerin yapay zekasi rezalet, hocalarin yaninda 3 lanetli buyuden birini yapiyorsun well done diyorlar, acik dunya zaten seni Hogwarts'da degil Hogwarts'in disinda dagda bayirda oynatiyor. Cok agir HP fani degilsen alma.
Teşekkürler, yan görevler ve ana görev çekici midir?

Evet yani küçükken filmleri ve kitapları severek okumuştum, zaten o yüzden tereddütte kaldım biraz beklentim bir tık yüksek oyun içi hikayenin baymasından korkuyorum...

Ben de onu kontrol ettim ama 31 Ağustos son tarih gösteriyor Nays sitesinde. Devam eder mi acaba?

Teşekkürler, yan görevler ve ana görev çekici midir?

Her ay yenileniyor diye biliyorum.

Harry Potter izlememiş olsam dahi evreni süpürgeyle uçma ve büyü combatı sardı beni yaz indiriminde almıştım ana bacı sövesim geldi adamlara bedavaya satıyorlar oyunu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı