4899TL monitör dahil en iyi oyuncu bilgisayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sistemin yaklaşık 1800 türk lirası gibi bir indirimi var.
Bu sistemi alıp 1 2 aya 1000 Türk Lirası daha pahalıya satarak 5800 Türk Lirası elde edebilirsiniz.
Bu parayla beraber daha iyi bir sistem oluşturabilirsiniz.
Bence sistemin indirimi muazzam.
Daha iyi parçalar seçilebilirdi ama işin içine sponsor markalar girince işler değişiyor.
Mesela Asus Phoneix yerine galax kullanılabilirdi ama bu kadar indirim alınamazdı.
Sistemi alacaklara hayırlı olsun.
Bu fiyata alınabilecek en iyi sistem şuanlık bu.

Ekran kartı ve işlemcisi daha iyi. Ekran kartının soğutma performansı kötü. 80 dereceyi geçebiliyor. Bütçesini yükseltme şansı olan varsa alınmayacak bir sistem.
Bu durumu size iyi niyetle 2 forumda da açıkladım, tekrar açıklamayacağım. Sadece kötülemek için kötülüyorsunuz şu an. 8GB RAM 240GB SSD 10100F ve 75Hz monitörünüzle başarılar dilerim.
Pollux 3T-10 daha iyi. Fakat monitör artısı var. Eski sistemle karıştırmışım kusura bakmayın :).
Değil abicim değil, bu 16GB RAM, 480GB SSD+144Hz monitör var. Ekran kartı hoiunuza gitmediyse satarsınız madem bütçeyi esnetebiliyorsunuz 1660S alırsınız o parayla.

Şu sisteme laf söyleyen arkadaşlar! Siz toplayında görelim gerçekten :) 4900 lira diyor baba 144 Hz monitörle.
Emeğe saygınız olsun.

Kasa güzel görünse de hava akışı kötü, yan paneli açık şekilde kullanılmazsa sorun olacağını düşünüyorum.
Ekran kartı olarak da yükseltebilme seçeneği yok, şahsen ben tek fanlı asla almazdım.
PSU'da iç aksamı 2012 kabloları kısa ve çok gürültülü.

Benim gibi her şey düzgün olsun biraz da tuzlu olsun diyenler için olmamış ama ucuz diye ürünün kötü olmasına takılmayanlar için biçilmiş kaftan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En güncel test sanırım bu. Yüzdeye vurunca gayet fark var yakalamak değil. 8 çikitayt ile 4 çikitayt arasında fark var bu arada. 1650S ile 1660S arasında da %15 civarı bir fark vardı sanırım.

Konu ile alakasız ama sen DA Forumda ki Intel Pentium musun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı