- Makaleler
- 6
Kart zaten 130W TDP'li, az voltaj verdi işte çok bir şey değişmedi sıcaklıklarda.Yükte 70 derece?
İyi o zaman.
Kart zaten 130W TDP'li, az voltaj verdi işte çok bir şey değişmedi sıcaklıklarda.Yükte 70 derece?
İyi o zaman.
Sistemi kötüleyen yok.Siri Türk Siri moduna geçiyor:
Geçildi.
Siri soruyor;
Adam gidip 144 hz monitörlü sistem toplamış.
Sistemin kendisi 4900TL eder.
Ekstradan monitör koymuş birde adam.
Bre densiz neden kötülüyorsun bu sistemi?
Cevap istiyorum.
Siri diyor ki;Sistemi kötüleyen yok.
Sadece eleştiri.
Apaçi Atçı az önce 10100F var diye 8GB RAM ve 240GB SSD üstüne 75Hz monitörlü sisteme 2 kat daha iyi dedi ama siz bilirsiniz.Sistemi kötüleyen yok.
Sadece eleştiri.
Yapacak bir şey yok.Apaçi Atçı az önce 10100F var diye 8GB RAM ve 240GB SSD üstüne 75Hz monitörlü sisteme 2 kat daha iyi dedi ama siz bilirsiniz.
RX 5500 XT, intel i3 10100F ve 16GB eklenirse neredeyse 2 kat daha iyi olur. 80 dereceye ulaşan kart almaktan iyidir. Üstelik kışın 80 dereceyi görüyor. Yazın ne kadar olur acaba?Apaçi Atçı az önce 10100F var diye 8GB RAM ve 240GB SSD üstüne 75Hz monitörlü sisteme 2 kat daha iyi dedi ama siz bilirsiniz.
Alınmayacak bir sistem. İhtiyacım olsa dahi almam. Sırf bu adam tanıtıyor diye her sistem mükemmel diye geçiyor. Ayrıca o ekran kartı çok ısınan bir ekran kartı nasıl iyi bir oyun deneyimi yaşatacak?
Güzel sistemde neden Phoenix kullanmış?
Isınma sorunu var kendisinin.
Neden i3 10100F kullanmıyorlar bu bütçelerde hala anlamış değilim.
Ucuzlaştırmak için tabii ki. Ellerinde kalmış, basmış sisteme.
PSU eski, Ryzen 3100 sevdası hala bitmedi, ondan daha iyi i3 10100F varken neden hala Ryzen 3 3100 anlamış değilim. Sonunda Patriot Burst tercih edilen bir sistem. Ekran kartı tek fanlı olması ısınmasına yol açıyor.
Önermem.
10100F.
Palit 1660.
16 GB Vengeance RGB.
B460M PRO.
Pioneer 480 GB.
Corsair Spec Delta.
vs550.
Darkair RGB.
AOC 144Hz.
5300 TL civarı en iyi.
Donanım arşivi'nin bilgili (!) Üyeleri tarafından linç yiyorum şu anda.
Yaptığım yorum;
Eki Görüntüle 801737
Cevaplar;
Eki Görüntüle 801735
Eki Görüntüle 801736Eki Görüntüle 801738
Konu:
[ANA KONU] YENİ DA-MD2 SİSTEM
Ya yeter. Ne "Demişler yiğidi öldür hakkını yeme." Daha düne kadar 4000-4500TL'ye 1650 super sistem öneriyorduk ki onlarda da AİGO PSU olabiliyordu. MD' sistem 144Hz monitör ile 4900TL'ye satışta. İsteyen almasın kardeşim ama şu adamın hakkını yemeyin be.forum.donanimarsivi.com
Kötü. Bu kanaldan cidden iyi sistem bekleyen var mı?
İyi misin? Onu iyi tutan indirim.
i3 10100F+GTX 1660 toplayabilir idi.
İndirim ve monitör olmasa kim alır onu?
Bence de, 1660 yazılımla da olsa RTX destekli ve daha iyi.
Adam 4899 TL'ye 144Hz monitörlü çok güzel bir sistem toplamış, burada hala yok ekran kartı tek fanlı, yok PSU şöyle diyen arkadaşlar var. Ben anlamıyorum sizi. Şu sistemi tek toplasak 4500 TL'den fazla tutacak eminim. Sadece muhalefet olmak için yorum yapmayın. Sistemde kötü olan hiçbir parça yok bence. Fiyatına göre mükemmel olmuş. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.
5900 TL'ye geliyor.
![]()
Prime | Intel i5-14400F | 32 GB DDR5 | ASUS RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Acer EG220QP 21.5" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı
Acer EG220QP 21.5" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Olay 4 GB ve 8 GB değil.
Driver güncellemesi ile performans artışı yakalamış AMD.
4 GB olsa yine de GTX 1650 Super'den güçlü.
Bir monitör için daha kötü özellikli PC almayı saçma buluyorum. 144 Hz olunca e spor oyuncusu olmuyorsunuz. 75 Hz monitör alsanız bile satıp birazcık ekleyip daha iyisini alırsınız. Her türlü daha iyi sistem toplamış olursunuz.
Donanım arşivi yapmıyor testi, o forumda olan kullanıcılar yapıyor.
Kendi tezinizi savunmak için saçmalamaya gerek yok.
Sırf monitör var diye 4899 verip. Sonradan beni yarı yolda bırakacak bir sistem toplamak? Bana mantıklı gelmiyor hocam ha hayatında hiç bilgisayar kullanmamış biri alabilir sorun yok. Ben burada fikrimi söyledim.
Bakın düzgün eleştiriye laf etmem Abdullah benim yakınım falan da değil. Ancak burada olan haksızlığa da göz yumamam, çoğu kişi nedense adama kin beslemiş ne çıkartsa çöp çöp çöp yapıştırıyorlar. Kimse fiyatına bakmıyor. Ben buna kızıyorum işte.Yapacak bir şey yok.
Herkes eleştirdi zaten.
Evet fiyatına da bakarsın o sistemin.RX 5500 XT, intel i3 10100F ve 16GB eklenirse neredeyse 2 kat daha iyi olur. 80 dereceye ulaşan kart almaktan iyidir. Üstelik kışın 80 dereceyi görüyor. Yazın ne kadar olur acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.