4899TL monitör dahil en iyi oyuncu bilgisayarı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Apaçi Atçı az önce 10100F var diye 8GB RAM ve 240GB SSD üstüne 75Hz monitörlü sisteme 2 kat daha iyi dedi ama siz bilirsiniz.
RX 5500 XT, intel i3 10100F ve 16GB eklenirse neredeyse 2 kat daha iyi olur. 80 dereceye ulaşan kart almaktan iyidir. Üstelik kışın 80 dereceyi görüyor. Yazın ne kadar olur acaba?

Fiyatına göre çok iyi bir sistem. Çoğu kişi boş yapmış. i3 serisi işlemci savunuluyor fakat, satıcının elindeki parçalar bu ise buna kampanya yapabilir. F/P bir ürün, param olsaydı kaçırmazdım.

Alınmayacak bir sistem. İhtiyacım olsa dahi almam. Sırf bu adam tanıtıyor diye her sistem mükemmel diye geçiyor. Ayrıca o ekran kartı çok ısınan bir ekran kartı nasıl iyi bir oyun deneyimi yaşatacak?

6 Bin liralık sistemi 4800'e veriyor adam.
Monitör bedava geliyor.
Siz hala konuşuyorsunuz?
O kalan fiyata ekran kartını yenilersin.
Alınmayacak bir sistem diyorsun, stokları tükendi.
Gerçekten çok saçma eleştiri yapıyorsunuz, iyi olduğunu kabullenmek bu kadar zor olmamalı.

Güzel sistemde neden Phoenix kullanmış?
Isınma sorunu var kendisinin.

4900 TL 144 HZ monitörde bütçe çok kısık olduğu için ama ısınma sorunu var ve ufak bir UV ile çözülebilir.

Neden i3 10100F kullanmıyorlar bu bütçelerde hala anlamış değilim.

Kişisel tercih R3 3100 O.C özelliğine sahip ve daha yüksek RAM frekansları sunabiliyor. Açıkçası aman aman fark yok ve neden 10100F fanboyluğu yapıyorsunuz?

Ucuzlaştırmak için tabii ki. Ellerinde kalmış, basmış sisteme.

4900 TL'ye bu sistemi piyasada asla bulamazsınız. O yüzden bu kart seçilmiş ucuz olduğu için ve gayet normal.

PSU eski, Ryzen 3100 sevdası hala bitmedi, ondan daha iyi i3 10100F varken neden hala Ryzen 3 3100 anlamış değilim. Sonunda Patriot Burst tercih edilen bir sistem. Ekran kartı tek fanlı olması ısınmasına yol açıyor.
Önermem.

R3 3100 cevabının aynısı sana geçerli. Patriot burst sağlam bir SSD @motionlessın white. 10100F fanboyluğu yapmayı bırakın. 4800 TL 144 HZ monitörlü bir sistemde High Power GD 600 beklemeyiniz, yeterli bir PSU sadece bir akım korumalı priz alınarak çoğu sorundan kendini koruyabilir ve çok kalitesiz değil.

10100F.
Palit 1660.
16 GB Vengeance RGB.
B460M PRO.
Pioneer 480 GB.
Corsair Spec Delta.
vs550.
Darkair RGB.
AOC 144Hz.
5300 TL civarı en iyi.

Piooner sorunlu SSD ve bu fiyata bunu nerede dizdiniz acaba bossbilişim falan mı?

Donanım arşivi'nin bilgili (!) Üyeleri tarafından linç yiyorum şu anda.
Yaptığım yorum;
Eki Görüntüle 801737
Cevaplar;
Eki Görüntüle 801735
Eki Görüntüle 801736Eki Görüntüle 801738

Konu:

Emin ol buradakiler gibi bilgili insanlar orada var. Kendinizi şah sanmayın bu platformda bir tek en zeki kişilikler siz değilsiniz da forumu da değil hiçbir forum değil o yüzden bu.

Kötü. Bu kanaldan cidden iyi sistem bekleyen var mı?

Görüşmek üzere eski dostum falan mısın bilmiyorum ama bu yorumunun saçmalığı sayesinde göz ardı edilme hakkını kazandın kendi tarafımdan.

İyi misin? Onu iyi tutan indirim.
i3 10100F+GTX 1660 toplayabilir idi.
İndirim ve monitör olmasa kim alır onu?

İndirim ve monitör olmadıktan sonra tabii kimse almaz boş yapmışsın biraz.

Bence de, 1660 yazılımla da olsa RTX destekli ve daha iyi.

Yazılımlı 1660 ile RTX açık Minecraft 10 FPS almak yerine shader ekler 60 FPS oynarım daha iyidir.

Adam 4899 TL'ye 144Hz monitörlü çok güzel bir sistem toplamış, burada hala yok ekran kartı tek fanlı, yok PSU şöyle diyen arkadaşlar var. Ben anlamıyorum sizi. Şu sistemi tek toplasak 4500 TL'den fazla tutacak eminim. Sadece muhalefet olmak için yorum yapmayın. Sistemde kötü olan hiçbir parça yok bence. Fiyatına göre mükemmel olmuş. Alacak arkadaşlara hayırlı olsun.

Hocam sizi çok sevmeye başladım eskiden bir konuda fazla tartıştık ama sizi seviyorum <3.

5900 TL'ye geliyor.

Birisi 8 GB RAM birisi 16 GB RAM, birisi 480 GB SSD birisi 240 GB SSD ve birisi 21.6 inch.

Olay 4 GB ve 8 GB değil.
Driver güncellemesi ile performans artışı yakalamış AMD.
4 GB olsa yine de GTX 1650 Super'den güçlü.

Stabil driver, başarılı O.C performansı, CUDA, nvenc gibi birçok faktörle emin olun 1650S çok daha çok iyi bir stabillik veriyor. RX 580'i olan arkadaşım 1650S'i olan arkadaşımdan Cyberpunk 2077'de 8 FPS az alıyor yeni driverlarla ve evet fark var ama 8 FPS'lik fark yok.

Bir monitör için daha kötü özellikli PC almayı saçma buluyorum. 144 Hz olunca e spor oyuncusu olmuyorsunuz. 75 Hz monitör alsanız bile satıp birazcık ekleyip daha iyisini alırsınız. Her türlü daha iyi sistem toplamış olursunuz.

144 Hz ile 75 Hz'yi karşılaştırıyor musun gerçekten. Kötü özellik ne acaba aynı FPS'nin 1 2 FPS fazlası veya 4 5C az sıcaklık.

Donanım arşivi yapmıyor testi, o forumda olan kullanıcılar yapıyor.

Kendi tezinizi savunmak için saçmalamaya gerek yok.

Kandes hocam bazen buraya az girmekle iyi yapıyorum düşüncemi güçlendiriyor bazı arkadaşlar :D.

Sırf monitör var diye 4899 verip. Sonradan beni yarı yolda bırakacak bir sistem toplamak? Bana mantıklı gelmiyor hocam ha hayatında hiç bilgisayar kullanmamış biri alabilir sorun yok. Ben burada fikrimi söyledim.

Yarı yolda nerede bırakacak bre insafsız söyle. 70C UV ile yakalanacak bir değer nerede yarı yolda bırakacak?

Yapacak bir şey yok.
Herkes eleştirdi zaten.
Bakın düzgün eleştiriye laf etmem Abdullah benim yakınım falan da değil. Ancak burada olan haksızlığa da göz yumamam, çoğu kişi nedense adama kin beslemiş ne çıkartsa çöp çöp çöp yapıştırıyorlar. Kimse fiyatına bakmıyor. Ben buna kızıyorum işte.
RX 5500 XT, intel i3 10100F ve 16GB eklenirse neredeyse 2 kat daha iyi olur. 80 dereceye ulaşan kart almaktan iyidir. Üstelik kışın 80 dereceyi görüyor. Yazın ne kadar olur acaba?
Evet fiyatına da bakarsın o sistemin.

Alırsın DA-MD2'yi satarsın ekran kartını geçersin o aradaki farkla 5600XT'ye olay bu kadar basit. Dediğinin hiçbir mantığı yok. Artık haksız çıkmamak için saçma sapan şeyleri savunuyorsun. Seninle daha çok tartışmaya değeceğini düşünmüyorum, o kadar dil döktüm ama nafile.

İyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı