Genellikle ırkçı ve cinsel konuları ele alan bir topluluk olarak biliyorum ben. Geçmişte vukuatları da var zaten.
Benim bildiğim reddit de bozmaya başladı. Doğru mu ?İnternet nasıl bir yer gibi bir soru bu. Evet, o kadar büyük bir platform. Elimizde Reddit diye bir nimet olduğu için hiç kayıt olmama gerek kalmayan bir platform. Sadece her olayın döndüğü büyük bir yer olduğunu biliyorum, malum anonim kullanmanın en rahat olduğu yazılım olabilir.
Bozmaktan kastın nedir?Benim bildiğim reddit de bozmaya başladı. Doğru mu ?
Hocam çok büyük platformlar ikisi de yüzbinlerce subreddit var belki de daha fazla binbir farklı konu dönüyor çok geniş bir konu. Böyle bir genişliğe “bozdu mu” gibi bir soru sormak biraz fazla genelleme umarım ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur.Benim bildiğim reddit de bozmaya başladı. Doğru mu ?
4chan nasıl bir yer arkadaşlar? Aslında kısaca neler dönüp bittiğini biliyorum. Eskiden nasıl bir yerken artık nasıl bir yer olduğunu anlatır mısınız?
Cinsel içerikli ve işkence tarzı +18 videolar döndüğü söyleniyor ve paylaşılıyor.Bozmaktan kastın nedir?
Anlıyorum tabii ki de ama unutma damlaya damlaya göl olur.Hocam çok büyük platformlar ikisi de yüzbinlerce subreddit var belki de daha fazla binbir farklı konu dönüyor çok geniş bir konu. Böyle bir genişliğe “bozdu mu” gibi bir soru sormak biraz fazla genelleme umarım ne demek istediğimi anlıyorsunuzdur.
NSFW içerikler var. Ancak bakmak istemezsen görmüyorsun. Temiz topluluklarda var.Cinsel içerikli ve işkence tarzı +18 videolar döndüğü söyleniyor ve paylaşılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.