Evet işte öyle ama bazen galiba ana sayfaya falan düşebiliyormuş öyle o tarz şeyler.NSFW içerikler var. Ancak bakmak istemezsen görmüyorsun. Temiz topluluklarda var.
Evet işte öyle ama bazen galiba ana sayfaya falan düşebiliyormuş öyle o tarz şeyler.NSFW içerikler var. Ancak bakmak istemezsen görmüyorsun. Temiz topluluklarda var.
Of hocam hiç alakası yok biraz araştırsanız keşke şöyle söyleyeyim; insanların evcil hayvanlarını çekip paylaştığı, gün içinde hoşlarına giden olayları paylaştıkları (r/wholesome gibi) sub’lar da var, dediğiniz şimdi söylemenin doğru olmadığı +18 cinsel içerikli, yine cinsel fanteziler hakında, belki de üst katman bir dark web sayılabilecek videoların bulunduğu genel olarak redditde “NSFW” tag’i altında bulunan sub’lar da var. Evet, bunların hepsi tek bir platformda ve yıllardır da böyle içi içe kullanılıyorlar. Sizin dediğiniz gibi bir olay söz konusu değil çünkü bu platformu on milyonlarca insan kullanıyor ve böyle genelleme yapmak imkansız.Cinsel içerikli ve işkence tarzı +18 videolar döndüğü söyleniyor ve paylaşılıyor.
Anlıyorum tabii ki de ama unutma damlaya damlaya göl olur.
Yok öyle bir şey.Evet işte öyle ama bazen galiba ana sayfaya falan düşebiliyormuş öyle o tarz şeyler.
Düşme ihtimali yok. Ha şöyle düşebilir. NSFW etiketi olmadan r/turkey gibi topluluklara atılır. Sende ana sayfada görürsün raporlarsan banlarlar hesabı.Evet işte öyle ama bazen galiba ana sayfaya falan düşebiliyormuş öyle o tarz şeyler.
Hocam keşke araştırsaymışsınız demişsiniz de bu konuyu boşu boşuna açmadım herhalde ? İnstagram platformunda duyduklarımı sadece söyledim. Niye bu kadar triggerlandınız anlamadım açıkçası.Of hocam hiç alakası yok biraz araştırsanız keşke şöyle söyleyeyim; insanların evcil hayvanlarını çekip paylaştığı, gün içinde hoşlarına giden olayları paylaştıkları (r/wholesome gibi) sub’lar da var, dediğiniz şimdi söylemenin doğru olmadığı +18 cinsel içerikli, yine cinsel fanteziler hakında, belki de üst katman bir dark web sayılabilecek videoların bulunduğu genel olarak redditde “NSFW” tag’i altında bulunan sub’lar da var. Evet, bunların hepsi tek bir platformda ve yıllardır da böyle içi içe kullanılıyorlar. Sizin dediğiniz gibi bir olay söz konusu değil çünkü bu platformu on milyonlarca insan kullanıyor ve böyle genelleme yapmak imkansız.
Yok öyle bir şey.
Ne var ki bunda keşke araştırsaymışsın ki gerekli bilgiye sahip olasın diye dedim konu açmayla ne alakası var ki?Hocam keşke araştırsaymışsınız demişsiniz de bu konuyu boşu boşuna açmadım herhalde ? İnstagram platformunda duyduklarımı sadece söyledim. Niye bu kadar triggerlandınız anlamadım açıkçası.
Hani konuyu da bilgi almak için açıyorum ya. Yapmayın Allah aşkına. Araştırıp gelsem niye burada 4Chan nasıl bir yerdir diye bir konu açayım ?Ne var ki bunda keşke araştırsaymışsın ki gerekli bilgiye sahip olasın diye dedim konu açmayla ne alakası var ki?
Reddit için demiştim araştırsaydın diye azıcık dikkatli oku.Hani konuyu da bilgi almak için açıyorum ya. Yapmayın Allah aşkına. Araştırıp gelsem niye burada 4Chan nasıl bir yerdir diye bir konu açayım ?
Aynı şey hocam. Reddit hakkında da bilgi sahibi olmadığımı anlayabilirdin aslında.Reddit için demiştim araştırsaydın diye azıcık dikkatli oku.
EXIF bilgileri sayesinde sizin nerede olduğunuzu bulabilen ve anonimliğiyle şaşırtıcı olaylara imza atmış her şeyin paylaşıldığı bir topluluk. Türkiye'den VPN ile girebilirsiniz.4chan nasıl bir yer arkadaşlar? Aslında kısaca neler dönüp bittiğini biliyorum. Eskiden nasıl bir yerken artık nasıl bir yer olduğunu anlatır mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.