wubba lubba dub dub
Hectopat
Bence girme çok tehlikeli site bir sürü şey yaptılar YouTube'yi 2009 daha hacklediler.
Dostum senin yazdığın mesajlar hakikaten beni güldürüyor.

Bence girme çok tehlikeli site bir sürü şey yaptılar YouTube'yi 2009 daha hacklediler.
Hocam kısaca girdiğim linkten bir şey olur mu?
Bende gelişmiş koruma açık. O yüzden, yoksa bende girerim.Yok ne olacak alt tarafı internet sağlayıcın zararlı gösterdi diye virüs algılamayın. Ben uyarı almadan girebiliyorum sorun yaşamadım.
Bende gelişmiş koruma açık. O yüzden, yoksa bende girerim.
Hacklemediler youtubeye Darbe yaptılar ne yaptıklarını söylemiyim ban yerim :]Bence girme çok tehlikeli site bir sürü şey yaptılar YouTube'yi 2009 daha hacklediler.
Aşırı sağcı Türk karşıtı veletlerin toplanma alanı özellikle /pol/ boardı. /b/ cinsel şeyler dolu. Onun dışı diğer tahtalar iyi ama zaten 4chan falan kalmadı soyjakcilar içinden geçti.
Sharty won 4chan(normalde "c**k" kelimesi var burada yazmak istemedim) Lost.
4chan artık bir avuç aşırı sağcı weeb'ler dolu. Hatta soyjakcılar 4chan'den daha güçlü şuan sürekli raid atıp duruyorlar. Anonymous pekte bişey yapmaz umurlarında olduklarını düşünmüyorum. Hocam 4chan eski 4chan değil ki insanlar bile artık boş boş tartışmak ve cinsel şeyler için kullanıyor.Bence 4chan bunun altında kalmaz. Soyjaktan intikamını fena alır. Hem dünyanın en büyük hacker grubu 4Chan'den çıktı. Günümüze kadar iyi, kötü bir sürü olayla interneti salladılar. Soyjaklara karşı bu kadar kolay pes etmezler.
4chan artık bir avuç aşırı sağcı Weeb'ler dolu. Hatta soyjakcılar 4Chan'den daha güçlü şu an sürekli RAID atıp duruyorlar. Anonymous pek de bir şey yapmaz umurlarında olduklarını düşünmüyorum. Hocam 4chan eski 4chan değil ki insanlar bile artık boş boş tartışmak ve cinsel şeyler için kullanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.