Çözüldü 4GB Ekran Kartı yeterli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@Razer Hyundai
Ekran kartlarının VRAM boyutları hakkında çok güzel açıklama yapan çooook eski bir Recep Baltaş videosuna davet ediyorum seni:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne tür oyunlar oynayacaksin? Oynayacagin oyunlarda ne tür kriterlerin karsilanmasi gerekiyor?
Genellikle tam oynadığım bir oyun yok istediğim oyun varsa oynuyorum (tabiiki sisteme göre). Yani böyle Ultra ayarlarda sorun olmayan bir ekran kartı istiyorum, Çünkü oynadığım oyunlar değişiyor. Mesala CS:GO oynarken Battlefield, CoD, gibi oyunlar oynamak isteyesim oluyor :D

@Parti Şapkası

Video neredeyse 10 senelik.

Ultra ayarlarda sorun olmayan bir ekran kartı istiyorum

O zaman 4 GB VRAM'e sahip olan bir karti ne yapiyoruz? Almiyoruz. En az 6, mümkünse 8 GB alin. Tabii alirken sadece bellegi gözeterek degil, kartin genel performansina bakarak alin.

Son düzenleme:
Çözüm
Günümüzde bu göz ardi edilemez. Özellikle güncel oyunlari ultra ayarlarda oynamak istiyorsaniz. En güclü ekran kartini da alsaniz, bellek sinirina dayandigi zaman pek bir anlami kalmayacaktir.

Kullanici ben su oyunlari ultra ayarlarda oynayacagim diyorsa 4 GB bellege sahip olan bir karti almasi dogru olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı