4GB VRAM Devri Kapanıyor mu ?

@Silinen üye Benim asıl şaşırdığım nokta dediğim gibi GTX 1060 6GB ın bile günü kurtaramıyor oluşu. Çok garip gerçekten ne ara arttı bu kadar vram kullanımı ?

Dokulara bakınca hiç öyle 8GB'lık dokular yok. Diğer oyunlarda geçerli. Mükemmel gerçekçi bir oyun yaparsın o zaman 8GB kullansın eyvallah ama böyle olması çok saçma. Sırf ekran kartlarını yükseltsinler diye yapıyorlar.

Olabilir neden olmasın hele ki RE7 ultra da bile o bulanık , çamur gibi dokularla 7,5GB vram kullanıcak bir oyun değil kesinlikle Shadow Cache i kapatsamda açsamda aynı. Oyun motoru optmizasyonu ile de alakalı tabi ki de bu da var.

Şaka olsun diye söylemiyorum , yarın 8GB Vram de yetersiz gelmeye başlarsa hiç şaşırmam.

RE7'de sınıra gelmiş belki geçmiştir bile. Mesela ben o sahnede bütün ayarlar açık 20-30 FPS alıyorum. Normalde 90 falan almam lazımdı.

@William Blazko Ya benimde yok aslında FPS anlamında. Ben RE 7'i takıla takıla bitirdim en yüksek ayarlarda. Taktığım şey bu kart 90-100 FPS vermesi lazımken sırf bellek limitinden GG oluyor.

@Silinen üye Benim asıl şaşırdığım nokta dediğim gibi GTX 1060 6GB ın bile günü kurtaramıyor oluşu. Çok garip gerçekten ne ara arttı bu kadar vram kullanımı ?
Bir kaç ayar kısmak gerekiyor. Onlarında zaten aman aman görüntüye bir artısı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…