4GB VRAM Devri Kapanıyor mu ?

@Silinen üye Benim asıl şaşırdığım nokta dediğim gibi GTX 1060 6GB ın bile günü kurtaramıyor oluşu. Çok garip gerçekten ne ara arttı bu kadar vram kullanımı ?

Dokulara bakınca hiç öyle 8GB'lık dokular yok. Diğer oyunlarda geçerli. Mükemmel gerçekçi bir oyun yaparsın o zaman 8GB kullansın eyvallah ama böyle olması çok saçma. Sırf ekran kartlarını yükseltsinler diye yapıyorlar.

Olabilir neden olmasın hele ki RE7 ultra da bile o bulanık , çamur gibi dokularla 7,5GB vram kullanıcak bir oyun değil kesinlikle Shadow Cache i kapatsamda açsamda aynı. Oyun motoru optmizasyonu ile de alakalı tabi ki de bu da var.

Şaka olsun diye söylemiyorum , yarın 8GB Vram de yetersiz gelmeye başlarsa hiç şaşırmam. :)

RE7'de sınıra gelmiş belki geçmiştir bile. :) Mesela ben o sahnede bütün ayarlar açık 20-30 FPS alıyorum. Normalde 90 falan almam lazımdı. :D

@Silinen üye Benim asıl şaşırdığım nokta dediğim gibi GTX 1060 6GB ın bile günü kurtaramıyor oluşu. Çok garip gerçekten ne ara arttı bu kadar vram kullanımı ?
Bir kaç ayar kısmak gerekiyor. Onlarında zaten aman aman görüntüye bir artısı olmuyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı