4K 140 ekran Smart TV önerisi

• Konuyu başlatan 129592
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 3.608
Hocam o fiyat bandında bulamazsınız. Bulursanız da alın derim. Ayrıca kötü bir marka da değil. İsterseniz video çekip atabilirim görmek isterseniz. Yani performansı ve kalitesini görmek istiyorsanız yardımcı olmaya çalışırım.

Bu fiyat bandinda arkadas atti 15 20 bine var.

O fiyata Samsung buldum ama 50 Hz. Aynı fiyata TCL'in 144 Hz oyuncu televizyonu da var.

Oyunla işim yok konsol kullanmiyorum.

O fiyata Samsung buldum ama 50 Hz. Aynı fiyata TCL'in 144 Hz oyuncu televizyonu da var.

144 Hz oyun harici bir isime yaramaz zaten.

Bu niye 14 bin? Ne eksiği var?

Yine de aynı paraya ekran yenileme hızı daha yüksek olan bir cihaz almış olursunuz. Daha akıcı yani. Bu arada arkadaşın attığı sanırsam 120 Hz. O zaman alınabilir hocam.

Arkadasin attığı kafama yatti dediğim gibi bu yukarıda attiğim niye ucuz acaba?

Arkadasin attığı kafama yatti dediğim gibi bu yukarıda attiğim niye ucuz acaba?
Ekran LED. İşletim sistemi eski sürüm, Akıllı TV'lerde marka kadar güncelliği de önemli. Prime Video bulamazsınız mesela bu televizyonda. 5 yıl sonra Netflix bir güncelleme yayınladığında onu da yükleyemeyebilirsiniz.

Daha az bütçe: Samsung 55Q70B 4K Ultra HD 55 - PttAVM.com

Android TV olması nedeniyle ben bunu tercih ederdim:

Ekran LED. İşletim sistemi eski sürüm, akıllı TV'lerde marka kadar güncelliği de önemli. Prime Video bulamazsınız mesela bu televizyonda. 5 yıl sonra Netflix bir güncelleme yayınladığında onu da yükleyemeyebilirsiniz.

Bu TCL'nin servisi nasıl montaj nasıl olacak bir de uydu alicisida var değil mi attiginiz butun TV'lerde?

Marka modelde karar verirsen çok bekletme stok yok zaten çoğu televizyonda zam gelmeden alın isterim.
Bende bir buçuk hafta önce koca Bursa'da zor buldum.

Marka modelde karar verirsen çok bekletme stok yok zaten çoğu televizyonda zam gelmeden alın isterim.
Bende bir buçuk hafta önce koca Bursa'da zor buldum.

Şu an kıbrıstayım üniversite okuyorum şubatta alabilirim anca.

Ekran LED. İşletim sistemi eski sürüm, akıllı TV'lerde marka kadar güncelliği de önemli. Prime Video bulamazsınız mesela bu televizyonda. 5 yıl sonra Netflix bir güncelleme yayınladığında onu da yükleyemeyebilirsiniz.

Google TV yaziyorda onun farki ne Android yazmiyor bu TCL marka attiginiz televizyonda.

Akakçe zaten size fiyatları gösteren bir site. QLED'in LED'den farkı var hocam.

Hocam sanirim sizin dediginiz gibi TCL alacağım Samsung ve LG de cidden dediğiniz gibi beklentilerime uygun bulamadim umarim üzmez TCL beni.
55e 140 ekran 4K QLED Smart TV bu yukarıdaki arkadasta 21.500'e atti bir TCL de onun ne farki var Google TV yaziti onda da sizin attiğinizdan neyi daha iyide 1500 oynuyor onu anlamadim bu Google TV olmasi iyi bir şey mi kotu bir şey mi onu da anlamadım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı