Croprax
Femtopat
Daha fazla
- Meslek
- Mimar
Herkese merhaba. 4K bir monitör almak istiyorum ancak kafamı kurcalayan durumlar var.
Öncelikle 3D tasarım, render, fotoğraf düzenleme, animasyon gibi alanlarda kullanacağım. Ara sıra oyun da oynayabileceğim güzel bir monitör arayışındayım.
Hz olayı kafamı kurcalıyor, daha önce 75Hz'den daha yüksek Hz'lerde çalışan monitör kullanmadım ama deneme fırsatım oldu. Özellikle 144Hz 4K monitör için;
www.akakce.com
Ancak Hz olayı için çok para vermeli miyim orası kafamı karıştıran bir diğer durum.
Hz göz önünde bulundurmaz isem şöyle bir monitör var;
www.akakce.com
Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var teşekkür ederim.
Öncelikle 3D tasarım, render, fotoğraf düzenleme, animasyon gibi alanlarda kullanacağım. Ara sıra oyun da oynayabileceğim güzel bir monitör arayışındayım.
Hz olayı kafamı kurcalıyor, daha önce 75Hz'den daha yüksek Hz'lerde çalışan monitör kullanmadım ama deneme fırsatım oldu. Özellikle 144Hz 4K monitör için;

Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte M28U 28" 1 ms 4K Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 14.451,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hz göz önünde bulundurmaz isem şöyle bir monitör var;

Dell S2721QS 27" 4ms 4K FreeSync IPS Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell S2721QS 27" 4ms 4K FreeSync IPS Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell S2721QS 27" 4ms 4K FreeSync IPS Monitör özelliklerini incele, 8.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım var teşekkür ederim.