5.000 TL'ye bıçak mı skin mi alınmalı?

Souh232

Hectopat
Yer
Bursa.
Daha fazla  
Evet, soru basit 5000 lira civarı bütçem var şimdi. Seneye staja gideceğim eğer şimdi bıçak alsam bile seneye staj paramla güzel bir envanter çıkarabilirim sanırım, yine de 5000 lira civarına hangisini almak daha mantıklı? 5000 liraya iyi bir bıçak bulabilir miyim? Veya 5000 liraya iyi bir skin kombini yapabilir miyim ( USP flashback - M4A1s flashback gibi) genellikle pembe renk odaklı bir envanter yapmaya çalışıyorum, AK olarak şu an neon revolotion var, AK dışı güzel ne alabilirim envanterime?

Evet, soru basit 5000 lira civarı bütçem var şimdi. Seneye staja gideceğim eğer şimdi bıçak alsam bile seneye staj paramla güzel bir envanter çıkarabilirim sanırım, yine de 5000 lira civarına hangisini almak daha mantıklı? 5000 liraya iyi bir bıçak bulabilir miyim? Veya 5000 liraya iyi bir skin kombini yapabilir miyim ( USP flashback - M4A1s flashback gibi) genellikle pembe renk odaklı bir envanter yapmaya çalışıyorum, ak olarak şu an neon revolotion var, ak dışı güzel ne alabilirim envanterime?

Hocam 5000 TL'ye çok güzel bir bıçak gelmiyor bence paranızı biriktirin ve daha güzel bir bıçak alın.

Bence hiç skininiz olmasa bile bir sorun olmaz ama bıçak olmamasi ayrı bir şey.

O yüzden skin almak yerine bıçak almanızı tavsiye ederim.

Yani skin olsa da olmasa da oynarsınız ama bıçağınız olursa oyun çok daha güzel olur.

Hocam 5000 TL'ye çok güzel bir bıçak gelmiyor bence paranızı biriktirin ve daha güzel bir bıçak alın.

Bence hiç skininiz olmasa bile bir sorun olmaz ama bıçak olmamasi ayrı bir şey.

O yüzden skin almak yerine bıçak almanızı tavsiye ederim.

Yani skin olsa da olmasa da oynarsınız ama bıçağınız olursa oyun çok daha güzel olur.
Pekala, biraz daha biriktireceğim galiba paramı Şimdi alıp param olunca satıp üstüne koysam nasıl olur?

Evet, soru basit 5000 lira civarı bütçem var şimdi. Seneye staja gideceğim eğer şimdi bıçak alsam bile seneye staj paramla güzel bir envanter çıkarabilirim sanırım, yine de 5000 lira civarına hangisini almak daha mantıklı? 5000 liraya iyi bir bıçak bulabilir miyim? Veya 5000 liraya iyi bir skin kombini yapabilir miyim ( USP flashback - M4A1s flashback gibi) genellikle pembe renk odaklı bir envanter yapmaya çalışıyorum, AK olarak şu an neon revolotion var, AK dışı güzel ne alabilirim envanterime?
Pisliğe bandırılmış bayonet bile 200 dolar civarı hocam bıçak zor alırsınız biraz maalesef.

Skin olarak ne alınabilir sence? M4A4 - M4A1 - USP'ye mesela? Güzel şeyler istiyorum ama bulamıyorum ya.

Skinport
Bu nasıl sizce?

Hocam gerçekten güncel fiyatlar hakkında hiç bilgim yok uzun zaman oldu bırakalı sadece aklıma ilk gelen bahsettiğim bayonetin bile pahalı olduğunu hatırlıyordum baktım fiyatına 200 dolar gerçekten şaka gibi. Biraz daha ucuz fiyata ByNoGame gibi sitelerden skin alabilirsiniz tavsiyesini verebilirim sadece.

Hocam şu tip bıçakların fiyatı çok ucuz bence alın illaki değerlenir artan fiyatlada güzel envanter dizersiniz ilerdede bunu satıp daha iyi bıçak alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı